Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen játéka a sorsnak hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen játéka a sorsnak hogy egy őrülten cuki fiú langyi? A föld összes fiúja közül is őt választanám de eleve esélyem sincs nála.

Figyelt kérdés

A suliban van egy nagyon cuki fiúka aki meleg. Nem nyíltan az de nekem bevallotta és már ez egy hatalmas ajándék hogy még az anyja se tudja róla (max sejti) de én meg tudom.

De milyen játék ez a sorstól? Ott egy iszonyat cuki fiú legszívesebben nekiesnék ott helyben a fenekét is kinyalnám-és meleg.

Helyes visszafogott okos csinos igényes. És mire megyek vele lányként. Zéró esélyem van. Ez igazságtalan. Minek rak össze a természet egy ilyet remekművet ha egyből ki is vonja a forgalomból? Pedig az ő génjeit aztán tényleg érdemes lenne örökíteni. Nesze neked evolúció.

2016. jan. 5. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Köszönjük hogy megosztottad velünk az elmebajodat.
2016. jan. 5. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Hú te nagyon beteg vagy :D
2016. jan. 5. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom mi itt a kérdés. Menj dokihoz és költözz Amerikába .
2016. jan. 5. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ez nem olyan kivételes dolog. a legszebb és legigényesebb srácok általában melegek, és a csajok jó érzékkel tudnak beletrafálni, h pont ők kellenek nekik :-) a genetika csak az egyik fele, a másik, h általában jóval igényesebbek a külsejükre, az öltözködésükre, a stílusukra, így nem csoda, ha nagyon hamar leszedik a lányokat a lábukról. én is futottam már nem egy ilyen srácba.
2016. jan. 5. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát te beteg vagy... xDDD :D :v
2016. jan. 5. 17:54
 6/8 A kérdező kommentje:

"és legigényesebb srácok általában melegek"

Ellenpéldát is tudok, akik épp azért mert túlzottan igényesek egy hányadékok nekem. Pl a Lakatos Márk féle nyeglő nyagló affektáló díszpinytektől hányok, bottal se nyúlnék hozzájuk.

És de érdekes: ez a meleg ismerősöm is épp ezt mondja róluk. Okádik tőlük.

2016. jan. 5. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
ne viccelj, azoktól én is. de nem is rájuk gondoltam. egy nem ilyesféle melegről feltehetően meg se mondanád h meleg, csak éppen megakad rajta a szemed h milyen jól néz ki. aztán majd egyszer csak rájössz ...
2016. jan. 5. 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ugye az lmbtq nem teszi tönkre a szerelmet dehogyis nem felkéne ébredni!!
jún. 23. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!