Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen játéka a sorsnak hogy egy őrülten cuki fiú langyi? A föld összes fiúja közül is őt választanám de eleve esélyem sincs nála.
A suliban van egy nagyon cuki fiúka aki meleg. Nem nyíltan az de nekem bevallotta és már ez egy hatalmas ajándék hogy még az anyja se tudja róla (max sejti) de én meg tudom.
De milyen játék ez a sorstól? Ott egy iszonyat cuki fiú legszívesebben nekiesnék ott helyben a fenekét is kinyalnám-és meleg.
Helyes visszafogott okos csinos igényes. És mire megyek vele lányként. Zéró esélyem van. Ez igazságtalan. Minek rak össze a természet egy ilyet remekművet ha egyből ki is vonja a forgalomból? Pedig az ő génjeit aztán tényleg érdemes lenne örökíteni. Nesze neked evolúció.
"és legigényesebb srácok általában melegek"
Ellenpéldát is tudok, akik épp azért mert túlzottan igényesek egy hányadékok nekem. Pl a Lakatos Márk féle nyeglő nyagló affektáló díszpinytektől hányok, bottal se nyúlnék hozzájuk.
És de érdekes: ez a meleg ismerősöm is épp ezt mondja róluk. Okádik tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!