Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy lány akivel nagyon jó a kapcsoltaunk de megtomlott amiatt az ok miatt amit leirtam a magyarázat mezőbe. Szerintetek MIT CSINÁLJAK?
Még nyáron volt egy tábor ahol 1 hétig voltunk ott.. Minden nap tökjó volt... egyik éjszaka át akart hívni hogy aludjak nála csak az osztály főnök nem engedte... Aztán utolsó napon lehetőség volt bulizni..
Hívtam hogy gyere már légyszi csak egy órára... Szerencsére előtte volt egy bemutató amit meg kellett nézni így ő is ott volt... és utánna közvetlen volt a buli.... két perce kimentünk... Aztám megkérdeztem mégegyszer hogy nem akarsz-e mégis jönni.. a válasz nem volt.. Ő vissza ment a szobájába én meg mentem bulizni.. a buliba negismertem egy lányt akivel csináltam EGY képet de azt fel is tette facebookra... és mivel megvoltam jelölve képen így az a lány is látta aki tetszik nekem... ugye nem egyedül voltunk fiúk meg vagy 4-en voltunk.. másnap reggel köszöntem neki hogy jóreggelt.. rámnézett és legyintett egyett... Aztán reggelinél oda ültem mellé és azzal a panasszal ment az oföhöz hogy zakalatom.. persze el is ültettek... egész haza uton rám se nézett.. aztán este rámirt hogy Szia és bocsánatot kért.. utánna még beszéltünk kb 3-4 órát... Azt hittem minden rendbe jött de nem... Másnap teljesen levegőnek nézett.. utánna küldött Snapen magáről egy képet és utánna még beszéltünk szokásunkhoz híven sokat.. Másnap megint levegőnek néz.... és így megy már nyár óta..
Ui.: bocs ha van helyes írási hiba... telóról írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!