Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi volt? 14/L
Figyelt kérdés
Tegnap a kiszemeltemmel beszélgettem pár pillanat erejéig, és ettől teljesen bezsongtam. Éjjel, mikor nem tudtam aludni, kimentem a konyhába inni egy kakaót és eszembe jutott ez és elkezdtem táncikálni. Csak úgy. Mintha nem is én lettem volna. Ez mitől lehetett?2016. jan. 14. 18:23
2/8 A kérdező kommentje:
:D
2016. jan. 14. 18:33
3/8 anonim válasza:
Nincs ebben semmi furcsa. Szerintem ez ilyenkor normális. Lehet, hogy én is ezt csinálnám! :D
4/8 anonim válasza:
oh kakaót :$ te vagy az ideálom :'D
5/8 anonim válasza:
am táncikolni volt alkohol a tejbe?
6/8 anonim válasza:
Ha nem volt a kakaóban semmi más, akkor egyszerűen csak eszedbe jutott, hogy uu, milyen jó volt XY-nal beszélni, és jókedvedbe elkezdtél táncolni. Csupán felderített a gondolat. Nincs ezzel semmi baj, természetes, ha valakinek kifejezetten jó a kedve, akkor fütyörészik, vagy "táncikál", vagy énekelget, vagy csak valami egyébként nem megszokott, fura dolgot csinál.
8/8 anonim válasza:
igen :D boldog voltál az van ... csak vigyázz arra, ha egy ilyen apróság, ilyen érzelmeket vált ki belőled, egy negatív élmény ne tegye ugyan ezt, a másik irányba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!