Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú aki nagyon tetszik, és úgy tűnik, mintha én is tetszenék neki, bár ez bizonytalan. Néha ilyen néha olyan. És mivel én olyan ember vagyok, aki mindig megmondja az igazat, ezért ezt is bevallanám neki hogy mennyire tetszik. De az meg egy kicsit gáz, ha a lány vallja be.. Tudom tudom, hogy még kicsi vagyok... De.. Szerintetek?2016. jan. 12. 22:26
1/7 anonim válasza:
Hány éves a fiú? Hogy érted azt hogy néha ilyen néha olyan? :D Semennyire nem gáz egy lánynak bevallani semmit. Nem kell egyből azzal odamenni hozzá, hogy "Szia, szerelmes vagyok beléd." Amikor egyedül van köszönj rá, stb...
3/7 anonim válasza:
miért baj az ha lány kezdeményez ?
és megérné odamenni mert semmi rossz nem sülhet ki belölle :)
mert ha nem szeret téged akkor egy ideig nem is fog de ha mégis akkor tudja hogy mi a helyzet ezért keresni fog :D
4/7 anonim válasza:
nem gáz ha csaj vallja be de mielőtt megtennéd kicsit flörtölj vagy ilyesmi és nézd mit reagál hiszen ha nem igazán érti ,hogy mit csinálsz furán néz rád akkor elég kínos ha még rádobsz egy lapáttal és kitárulkozol neki. Mellesleg szerintem nagy hülyeség ,hogy mindig a fiúknak kell kezdeményezni... Az kezdeményezzen aki bátrabb elmondani ,hogy mit érez
5/7 anonim válasza:
Hány éves a fiú ? Ismered, vagy csak látásból ? Mert ha csak látásból, akkor nem gáz odamenni és megmondani neki mivan, nyilván nem úgy, hogy "szeretlek, járj velem most", csak odamész és közlöd vele, hogy szimpi, igazán meginnál vele valamit, szerintem senki nem utasítana el egy ilyet. Ott beszélgettek kicsit és eldöntöd mi lesz. Nem kell ráparáznod, nem a kezét kéred meg :D
17/F
6/7 anonim válasza:
Nem gaz! Csak hajra! Hivd felre es mond el neki
7/7 anonim válasza:
Hat 2 lehetoseg van.. vagy az, hogy tetszel neki, vagy az, hogy nem. De nyugodtan mondd el neki, ha az utóbbit mondja akkor ne foglalkozz vele, az az ő baja lesz. Talalhatsz nala jobbat is majd idovel:) sok csalodasod lehet meg:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!