Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Annyira összezavarodtam. Szakítsak a barátommal? Vagy inkább bízzam a sorsomra?
Az a helyzet,hogy nagyon szerelmes vagyok a barátomba,
ő is belém,tényleg odavagyunk egymásért.
Anyukám barátnője foglalkozik asztrológiával. Megkérdeztem tőle,hogy mit tudna nekem mondani kettőnkről.
Megnézte,azt mondta,hogy minekünk nem sok esélyünk van hosszútávon mivel ő bak,én meg ikrek vagyok,nem illünk össze,és mivel én ikrek vagyok nekem nagyon fontosak a kapcsolatok,és addig lehetek vele együtt,ameddig nem jön valaki olyan,aki merőben más.Tehát mivel ő hűséges típus,én meg nem igazán az vagyok,lehet,hogy később megcsalnám. Azt mondja anyukám barátnője,hogy minket csak a szexuális izgalom köt össze. Pedig én nem csak ezért vagyok vele,szerelmes vagyok belé őszintén,és belehalnék ha elveszíteném.De ha megcsalnám,ő iszonyú féltékeny lenne. És nem akarom megbántani sem...!
Felejtsem el amit mondott Anci néni(így hívják anyukám barátnőjét),és próbáljam kihozni a legtöbbet a kapcsolatból és szembenézni a sorsommal és legyen akaratom arra,hogy eszembe se jusson másik fiúra úgy nézni mint pasi,és bizonyítsam be,hogy nem csak a szex tartja a kapcsolatunkat össze,hanem a szerelem is,még ha korkülönbség van köztünk akkor is,
Vagy pedig ne alapozzak vele későbbre és azért,mert nem akarom őt megbántani?
Nem tudom...úgy érzem teljesen igazakat mondott Anci néni
Viszont ha a szívemre hallgatok akkor nem akarok vele szakítani
Ha viszont az eszemre,akkor képes lennék megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!