Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Készen állok? A barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Készen állok? A barátommal majdnem két hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem őt.

Figyelt kérdés
Nem tudtam eddig milyen ez a szerelem, de vele teljesnek érzem magam, nem zavar az alakom és tényleg boldog vagyok. Ő is ezt állítja és érzem is, hogy ez igaz. Tehát a vonzalom meg van köztünk. Csak ott a bibi, hogy ő már nem szűz, de én még az vagyok. Nem sietteti, de ahogy hozzám, simogat, minden mozdulata azt sugallja, hogy még se szeretne várni. Sokszor érzem azt, hogy én is akarom őt, de félek még egy kicsit az együttléttől és korainak tartom a kapcsolatunkra nézve. Egyszóval félek, hogy könnyű nőcskének tart. Nem tudom mit tegyek, hadjam, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek vagy gondolkodjak és fogjak vissza magam. 17/L

2015. dec. 21. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korai.
2015. dec. 21. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
majd jön magától ösztönből ahogy lennie kell , érezni fogod mikor állsz rá készen , irásodbol ugy vélem még nm teljesen L
2015. dec. 21. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed hogy kész vagy, akkor természetesen mehet :)

Ha úgy gondolod hogy jobb lenne még várni, akkor várj még, ha szeret úgyis kitart melletted :) csak azért túl sokáig ne húzd mert megunhatja a várakozást ;)

2015. dec. 21. 20:55
 4/7 Fruzs33 ***** válasza:
100%

Ezt te érzed mikor állsz rá készen,ha úgy érzed,hogy akarod,akkor ne várakoztasd a barátodat.

Ha pedig még várni szeretnél,várjatok egy kicsit. De szerintem ne várakoztasd annyira sokáig..amikor érzed akkor történjen meg. Amikor már érzed,hogy tényleg akarod,és ő is akarja,és készen állsz rá.Ehhez lelkileg szedd össze a gondolataidat. De ha még nem akarod,nem kötelező,mond el a barátodnak,hogy még nem állsz rá készen. Ha tiszta szívéből szeret,megfogja érteni...

2015. dec. 21. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

" Nem sietteti, de ahogy hozzám, simogat, minden mozdulata azt sugallja, hogy még se szeretne várni. "

Érzed eme két mondatod közti ellentétet? Én igen....

Két hónap ebben a korban még semmi...mondjuk egy mai lánytól mit lehet várni? Csoda, hogy még szűz vagy....

2015. dec. 21. 21:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!
2015. dec. 22. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Biztos nem véletlenül vetődött fel benned ez a kérdés.

Érzed te is, hogy egy ilyen dologban nem szabad elhamarkodott döntést hoznod, mert később megbánhatod. A A két hónapos kapcsolat nem jelent sokat ebben a korban. Viszont amikor rózsaszín köd száll az ember agyára hajlamos átgondolatlanul cselekedni és ehhez még hozzájön, hogy hajtanak a hormonok. Mindenképpen gondold át és úgy cselekedj, ahogy a leghelyesebbnek látod.

21/F

2015. dec. 22. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!