Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készen állok? A barátommal majdnem két hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretem őt.
Ha úgy érzed hogy kész vagy, akkor természetesen mehet :)
Ha úgy gondolod hogy jobb lenne még várni, akkor várj még, ha szeret úgyis kitart melletted :) csak azért túl sokáig ne húzd mert megunhatja a várakozást ;)
Ezt te érzed mikor állsz rá készen,ha úgy érzed,hogy akarod,akkor ne várakoztasd a barátodat.
Ha pedig még várni szeretnél,várjatok egy kicsit. De szerintem ne várakoztasd annyira sokáig..amikor érzed akkor történjen meg. Amikor már érzed,hogy tényleg akarod,és ő is akarja,és készen állsz rá.Ehhez lelkileg szedd össze a gondolataidat. De ha még nem akarod,nem kötelező,mond el a barátodnak,hogy még nem állsz rá készen. Ha tiszta szívéből szeret,megfogja érteni...
" Nem sietteti, de ahogy hozzám, simogat, minden mozdulata azt sugallja, hogy még se szeretne várni. "
Érzed eme két mondatod közti ellentétet? Én igen....
Két hónap ebben a korban még semmi...mondjuk egy mai lánytól mit lehet várni? Csoda, hogy még szűz vagy....
Biztos nem véletlenül vetődött fel benned ez a kérdés.
Érzed te is, hogy egy ilyen dologban nem szabad elhamarkodott döntést hoznod, mert később megbánhatod. A A két hónapos kapcsolat nem jelent sokat ebben a korban. Viszont amikor rózsaszín köd száll az ember agyára hajlamos átgondolatlanul cselekedni és ehhez még hozzájön, hogy hajtanak a hormonok. Mindenképpen gondold át és úgy cselekedj, ahogy a leghelyesebbnek látod.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!