Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már olyan, hogy úgy éreztétek, hogy beleszerettetek valakibe, de nem akartok kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nekem most ez a helyzet és nagyon sz*r. Mit kéne tennem?

2016. jan. 9. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Több voltam neki mint barát, de ennyi. Én szerettem. De ő csak "több mint barátságot érzett"! Ki érti a pasikat?
2016. jan. 9. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért ez fordítva is megvan. Ki érti a lányokat. Mindig olyan pasiba szeretnek bele többségében amelyik nem szereti őket.
2016. jan. 9. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mi az oka,hogy nem akarsz tőle kapcsolatot?
2016. jan. 9. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Elég sok barátom van, akivel összevissza bulizunk, közben tanulok és sportolok is elég magas szinten, úgyhogy nemsok időm lenne rá. Ráadásul nem szeretem a kötöttséget, ami benne van egy kapcsolatban. De közben úgy érzem, hogy ez a lány más, mint a többi és imádom. Nagyon hülye érzés🙈
2016. jan. 10. 00:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy szereted és kapcsolatod van vele, még nem kell mindig együtt lennetek. Ha meg tudjátok beszélni és mindketten el tudjátok fogadni a másik olyannak amilyen, főképp ő azt, hogy te nem akarsz jelenleg kötöttségeket, még nem feltétlenül kell azt jelentenie, hogy nem lehet köztetek több mint barátság. Ha ő is úgy érzi, hogy egy kötetlen kapcsolatot veled el tud fogadni akkor próbáljátok meg. Persze ehhez le kellene ülnötök és nyíltan, tabuk nélkül megbeszélni hogy ha belevágtok mit várhattok el a másiktól és hol vannak a közösen elfogadott határok. Mert határok nélkül semmi nem létezik/működik. ha azokat meg tudjátok úgy húzni hogy az mindkettőtök számára megfelelő legyen, és nem is lépitek át azokat soha, akkor lehet jövőtök.
2016. jan. 10. 00:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ciki, de kicsit félnék is belemenni egy komolyabb kapcsolatba. Eddig kb csak egyéjszakás nőim voltak. A leghosszabb kapcsolatomat meg egy hét után meguntam és dobtam.
2016. jan. 10. 01:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt előre senki nem tudhatja meddig fog tartani egy kapcsolat. De ha úgy állsz hozzá eleve, hogy úgyis vége lesz, akkor bele se kezdj. Viszont ha meg se próbálod akkor biztosan nem lesz belőle semmi.
2016. jan. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!