Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Ma volt egy kötelező táncoktatás a suliban, és azzal a lány osztálytársammal kellett kézenfogva menni, és táncolni, akibe fülig szerelmes vagyok. Eddig rendben de a gond az hogy izzadt a tenyerem mint a jégkocka a radiátoron. Ez gáz? Hogyan tudnám ezt az izzadást kontrollálni?

2016. jan. 8. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
sehogy se tudod. ezt nem te döntöd el h izzadsz-e vagy sem.
2016. jan. 8. 22:52
 2/6 NeymarjrLau ***** válasza:
Az izzadást sehogy, az természetes. Próbálj meg lazább lenni és átélni a pillanatot, ahelyett hogy ezen idegeskedsz. Mi is táncolunk, fogtam meg izzadó fiú tenyeret de nem volt benne semmi különös:) szóval nyugi:)
2016. jan. 8. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekemis izzad a tenyerem, lehet rá kapni elvileg gyógyszert, én még nem próbáltam.
2016. jan. 8. 23:28
 4/6 >_< ***** válasza:

Mi épp a szalagavatóra gyakorlunk táncot, és néha nagyon "összeizzad" a kezem pár lánnyal, másokkal meg nem. Az osztályban nincs senki aki annyira tetszene szóval ez anélkül is egy teljesen természetes dolog.

Ha olyan lehetőséged van hogy együtt táncoltok, nem tudsz lépni felé? Pl. megkéred hogy ketten találkozzatok valamikor iskolán kívül is, elpróbálni a táncot, aztán meg beszélgetés lenne belőle? Vagy valami miatt esélytelen lenne?

Tudom hogy nem erről szól a kérdés, csak megkérdeztem.

2016. jan. 9. 00:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát gyógyszerről nem hallottam. Azért nem merek lépni mert neki egy másik fiú tetszik. De azért mindenkinek köszi
2016. jan. 9. 08:21
 6/6 anonim válasza:

Mielőtt elkezdesz gyógyszereket szedni, pár dolog;

Csak tánc közben izzad a tenyered? Futás, sport, stb. közben nem? Ha igen, akkor rossz a kéztartásod. Tácban nem kell a tenyereket összeérinteni, sokkal lazábban fogjad a lány kezét, így tud szellőzni.

Másik lehetőség, hogy befújod izzadás gátló dezodorral.

2016. jan. 11. 10:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!