Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi volt. Mi lesz velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi volt. Mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Volt egy srác... Egy évvel idősebb volt nálam és a legmenobb a suliban.... Én amekkora szerencsétlen vagyok szerelmes lettem belé. Aztán elballagott de addigra nyilván kiderült hogy érzek és bántott.... Rengetegszer bántott lelkileg persze nem fizikailag. Elment. Én mondtam a búcsú beszédet a ballagásan... Olyan fennkölten nézett végig én pedig csak azért is megprobaltam tökéletes lenni. Mivel amúgy semmilyen kapcsolat nem volt köztünk így ez elég furcsa lehet. akár mikor meglattam begorcsolt a gyomrom és rettenetesen viselkedhettem... Vihogos lettem majd a másik pillanatban sírtam. Szörnyű volt. Viszont még mindig szeretem egyszerűen nem tudom elfelejteni. Tényleg szerelmes vagyok? El fog múlni vagy csak jobb lesz valamivel? Pls.nagyon rossz érzés
2016. jan. 7. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha már nem látod többet nyilván elmúlik,az idő segít legjobban. Illetve ha kisírod és kibeszéled magadból. Ezek komolyan rengeteget használnak.
2016. jan. 7. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!