Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti el tudjatok képzelni, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti el tudjatok képzelni, hogy a mostani párotokkal fogtok összeházasodni?

Figyelt kérdés
Fél éve vagok együtt a barátommal, és semmi probléma nincs köztünk, soha nem veszekszünk, nagyon szeretjük egymást. Nekem ő az első barátom. Rengetegszer beszél arról, hogy amint lehet, megkéri a kezemet, mert tényleg úgy érzi, hogy számára nincsen tökéletesebb nálam. Nekem ez persze nagyon jól esik, és én is el tudom képzelni hogy együtt maradunk, de ez nem furcsa? Nektek is volt már ilyen érzés? 18/L, barátom is 18
2016. jan. 7. 16:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 14 éves korom óta vagyok együtt a baráttommal. Most 21 vagyok. Igen, el tudom képzelni
2016. jan. 7. 16:19
 2/3 anonim válasza:
én sokkal rosszabbat hallottam 14-15 gyerekek szájából. Kb fél éve jöttek össze, már nemi életet élnek, és a közös életüket tervezgetik. Egy beszélgetésből- mögöttem jött a csaj az egyik barátnőjével kb 15 méterrel, úgy hallottam -, hogy már azt tervezgetik milyen nemű gyerekeket szeretnének...stb. Úgyhogy sztem egyáltanán nem túlzás a barátodtól :)
2016. jan. 7. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
El tudnám képzelni, de addig még sok idő fog eltelni, sok minden változik, szóval biztosra nem jelenteném ki. Főleg nem amíg nem laktunk együtt...:D 18l
2016. jan. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!