Azt álmodtam, hogy összeházasodni készülök az egyik legjobb haverommal (én lány, ő fiú). Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Az egész olyan volt, mintha aznap este kezdtünk volna el készülődni az egészre, én nagyban pánikoltam, hogy honnan lesz megfelelő dekor, és nem értettem, hogy hová ez a nagy sietség. Összességében furcsamód mégis kellemes élmény volt, én is hozzá akartam menni haveromhoz, jól megvoltunk.
Furcsa, mert a való életben semmi nincs köztünk, bár lehet, hogy tetszem neki.
2015. szept. 26. 11:44
1/2 anonim válasza:
sok hülyeséget álmodik az ember, aminek semmi köze a valósághoz..én egyszer azt álmodtam, hogy malacfejem van, körözött a rendőrség, majd egy kincsesbányában voltam a nagymamámmal:D na, ennek mennyi köze van szerinted a valóságoz? xdd
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg ő is tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!