Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne durva, ha 14 évesen veszíteném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 23:41
11/17 anonim válasza:
Hát szerintem a mai világban már semmin sem kell meglepődni. :) De ha megteszed, akkor olyannal tedd, akivel szerelmesek vagytok egymásba, mert akkor vigyáz rád, és nem csak arra kellesz neki. Bár én is 14 éves vagyok, és a tanácsaim ellenére én még nem állok készen a szexre. Lehet, hogy te érettebb vagy :)
Csak ne bánd meg, és tényleg védekezzetek, mert utána foghatod majd a fejed!
Tudod, az óvszer olcsóbb, mint a pelenka :D! Meg az abortusz sem a legjobb megoldás, lehet hogy nem lesz majd később gyereked..
Na de nem is offolok, én ezt gondolom az egész szex témáról a mi korunkban :)
12/17 anonim válasza:
Itt a gond az 11 es hogy te erettebb vagy a kerdezonel..
13/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon. Ennyi idősen még ne ezzel foglalkozz!
14/17 anonim válasza:
Nehogy szexelj 14 évesen, kislány vagy még! Menj, inkább nézd a Disney csatornát Majd két év múlva, ha tényleg szeretsz valakit és megbízol benne, na majd akkor jusson eszedbe ez a kérdés!
15/17 hello20 válasza:
Most ebben a világban már eggyáltalán nem de valószínű hogy késöbb felnőtt korodba amikor más barátod lesz stb bánni fogod
16/17 Jess123 válasza:
Szerintem még korai.. Viszont ha szeretitek egymást és komoly a dolog, akkor beszéljétek meg! Ha mindketten így gondoljátok, akkor nem szánalmas. Mindenképp VÉDEKEZZETEK!! (szerintem még korai!!)
17/17 anonim válasza:
fogadd meg Pató Pál tanácsát, légyszíves .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!