Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok,meg szoktunk is néha talàlkozgatni,beszélgetni.Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy Facebook-on mit írhatnék a képei alá amiből selyteni lehet h szerelmes vagyok belé.Félreértés ne essék NEM Facebookon fogok neki szerelmet vallani csak ha felrak egy új képet magáról akk írni akarok neki a kep alá valamit.Azért tettem fel ezt a kérdést mert már irtam pár képe alá pl hogy gyönyörű vagy,szép vagy,jól nézel ki stb.Kérlek titeket irjatok még ilyesmiket.Előre is kössz.
2016. jan. 3. 02:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsőnek nem rossz,de jobb ha beszélgetés közben írsz ilyeneket,h pl nagyon tetszett az a kep rolad mert azon .... Szóval nem hiszem,h a képei alá kéne írnod ,mert ha valaki szerelmes valakibe az 2 emberből áll te és ő nem te és ő és a 100 millió barátja/barátnője szóval egyertelműen kettesben kell megbeszélnetek :)
2016. jan. 3. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Hülyeség lenne bármi komolyabbat is a képe alá írnod.Inkább hívd el valahova találkozni, legyél őszinte, mondd meg hogy neked mik a szándékaid, hogy érzel, etc...Aztán ahogy reagál, azt az eredményt kell elfogadnod.Ha esélytelen lenne, akkor ezzel csomó időt megspórolsz, aztán nem kell majd hiú ábrándokat kergetni, ha meg esélyes, akkor azt úgyis látni fogod :)
2016. jan. 3. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Likeroham, ha még nem volt. Főlegg akkor jó ha nem írtál még vele sokat :D Tuti ír...

2. Bármit kommentelhetsz, :3 :* :) szmájlik használatával. Például: "Gyönyörű :3 :*"

3. Személyesen kell elérned, hogy észrevegye

4. Keresd a társaságát, ha már sejti, és nem utasít el, nem tűnik el hirtelen.

2016. jan. 3. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!