Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak Neki vagy ne?
Ugyebár most van karácsony ünnepe. Van egy lány, ki számomra nagyon fontos, habár ez visszafelé kevésbé igaz. Egy héttel ezelőtt mar boldog karácsonyt kívántam mar Neki, ha akkor kivételesen éppen beszélgettünk FBn,azért, hogy ne zavarjam meg nyugalmat ilyenkor.
Sok idővel ezelőtt mar egyszer nagyon felidegesithettem azzal, hogy rá írtam beszélgetési szándékkal, s azon alkalom után nem is kerestem Öt. Legközelebb Ő keresett FBn, majd egy hete én írtam Rá , ugye amikor BK-t kívántam Neki.O akkor azt válaszolta, hogy amúgy nem zavarom, de nem írta, hogy neked is...viszont ez utóbbi napok egyikében, elég későn, este 10 óra fele Ranger egy filmmel kapcsolatban, s egészen éjfélig beszélgettünk, a végen elköszöntunk egymástól. Nagy örömömre, miután én is elkoszontem, kaptam egy mosolygós arcot meg Tőle :)
A kérdésem az lenne, hogy az egy hete adott "ígéret szerueseget" megszegve rairjak ma egy Boldog Karácsonyt! Szöveggel s egy kis koritessel , az előzményeket figyelembe véve, vagy nem tanácsos?
Mindenkinek, aki ezt olvassa, Kellemes Ünnepeket kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!