Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?
Már jó ideje nem vagyunk együtt neki már új barátnője is van
Én nagyon szerettem és most már nem tudom h mit érzek de folyamatosan előugranak az emlékek
Ahogy beletúrt a hajamba, megérintette az arcomat/derekamat,ahogy megcsókolt
Ahogy első csókunk után elnevette magát és megölelt
Kezdem már feldolgozni mind ezt de akkor is amikor visszaemlékszek azon kapom magam h visszaakarom kapni de tudom h ez már nem lehet....
Segítsetek légyszi:(
EZek szép emlékek. Maradjanak azok. Valószínűleg akkor fog elmúlni az, amin most átmész, ha lesz valakid, vagy eléred azt, hogy már nem azt a kémiai reakciót váltja ki belőled, amitől így érzel.
Most lehet példáu az is baj, hogy valakivel jár, és neked nincs senkid. Hogy valakivel jár és ezért kell neked. Hogy még szereted, de ő úgy néz ki nem, és így tovább.
El kell fogadnod, hogy vége, és hogy tovább kell lépned. És ha meggyőzöd magad, elfogadod, akkor később másképp fogsz reagálni egy emlékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!