Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én érzem hogy ez bunkóság volt tényleg az is volt tőle?
Figyelt kérdés
Van egy lány sokat dumáltunk aztán egyszer az újévi fogadalnakról beszéltünk és kèrdezte hogy én szoktam e tenni, mondtam hogy eddig sose de idén teszek de nem mondtan el neki hogy mit is akartam. Az volt a tervem hogy éjfélkor bevallom hogy szeretem de nem együtt szilvesztereztünk így megírtam neki hogy mit is érzek. Erre ő csak anyit ìrt vissza hogy boldod új évet. Még azt se mondta hogy megéri e küzdenem érte vagy sem. 18/f2016. jan. 2. 13:46
1/6 anonim válasza:
Rossz ötlet volt kitárulkozni előtte...én azt mondom tagadd le,és mondd hogy be voltál rúgva. Aztán ismerkedj vele tovább,s hívd el randizni.
2/6 anonim válasza:
Eléggé az volt de az sem volt jó hogy el mondtad
3/6 anonim válasza:
bunkóság volt, ha legközelebb bevallod egy lánynak az érzelmeidet, akkor mindenképpen élőben, mert akkor nem nagyon tud "elfutni" a kérdés elől :)
5/6 anonim válasza:
mondd h be voltál b. szva és folytassátok
6/6 anonim válasza:
Egészen addig ne mondd el a lánynak az érzéseidet amíg nem vagy biztos abban h ő is így érez
Mert h egy kicsit türelmesebb lettél volna a csaj bontakozott volna...
Az érzelmeidet máskor közöld személyesen mert ott látod a reakcióját így pedig lehet h elröhögte magát és mondta h mekkora egy f@rok
De mindenképpen mondd azt h be voltál baszva és a haverjaid szórakoztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!