Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem leszek szerelmes?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még mindig csak sztárokba vagyok szerelmes..sosem voltam szerelmes2016. jan. 2. 03:07
1/10 anonim válasza:
Én idén voltam először igazán szerelmes 20/F
2/10 anonim válasza:
Egyszer biztos felhagysz az álmodozással. Próbálj meg szétnézni magad körül, nyiss mások felé, beszélgess sokat és tuti megkedvelsz valakit. ;) :D 17/f
3/10 anonim válasza:
En 23 eves vagyok, es nem voltam meg. Relax :D
L
4/10 anonim válasza:
Dehogyne leszel, ez magától jön :DD
5/10 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy, rengeteg időd van még, ne aggódj! ;)
6/10 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek:) csak zavar h korulottem mar mindenkinek van kiszemeltje:D
2016. jan. 2. 17:20
7/10 anonim válasza:
Próbálj meg nyitni a körülötted lévő fiúk felé.De ne vidd túlzásba. Semmivel nem vagy elkésve. Nagyon sok lánynak 18 éves kora után lesz csak barátja. Arról viszont próbálj meg leszokni, hogy ne sztárokba legyél szerelmes..Kicsi rajongás, az természetes, csak azt se vidd túlzásba.
;)
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi:)
Azert ezt csak kepletesen irtam:D nem vagyok senkibe beleorulve,de csak sztarokra mondom pl h tetszik..:) nem akarok meg baratot ,de mar zavar h nem tetszik senki:DD
2016. jan. 2. 23:33
10/10 anonim válasza:
Amíg várod, addig nem hiszem. Az csak úgy jön, mint a villámcsapás. És akkor, amikor nem is gondolsz rá. Legalábbis nálam így történt,mid a két alkalommal, és közben 10 év telt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!