Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Thranduil12 kérdése:
Egy lány szerelmes belém de én nem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Normális válszokat legyszives nem akarom megbántani nem tudnátok tanácsokat adni előre is köszi és minél kevésbé sértő annál jobb !2015. dec. 31. 20:47
1/13 anonim válasza:
"úgy érzem nem állok még készen egy kapcsolatra"
2/13 anonim válasza:
"nem lenne elég időm egy normális kapcsolatra"
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat bocs hogy csak most irom de ez a lány nagyon tapadós szóval ha esetleg ebben is van valakinek tapasztalata az is irjon légyszi !
2015. dec. 31. 20:55
4/13 anonim válasza:
Kicsit részletesebben nem írod le? Hogyan tapad rád? Élőben?
5/13 anonim válasza:
Ha ezeket leírod neki, és ezután sem kopik le rólad, akkor mond meg finoman, hogy ne írjon többet...ha ez sem hat, akkor csak letiltod :)
6/13 anonim válasza:
Nekem fiúban volt ugyanez. A kérdés h mennyire sűrűn látod ha osztálytársad akkor nem tudsz vele mást csinálni mint h szépen megkéred h álljon le, gha viszont mondjuk csak fbn irogat nonstop akkor egész egyszerűen nne válaszolj neki.
7/13 A kérdező kommentje:
Facebook es nagyon gonosz a lány ismeroseimmel fogalmaztam neki csunyán szepen kedvesen d nem hagy es en nem vagyok olyan hogy letiltsam es nagyon idegesito
2015. dec. 31. 21:06
8/13 A kérdező kommentje:
Na de mind1 koszonom szepen a válaszokat megprobálom sziasztok boldog uj evet nektek!
2015. dec. 31. 21:12
10/13 Adri+ válasza:
Hogy érted, hogy ,gonosz' az ismerőseiddel.
Sóderol nekik hüly@ségeket, és ők neki hisznek inkább?
Akkor kérdés, hogy a te társaságod kinek a társasága is valójában?
Vagy másról beszélsz, nem értelek : ez így túl általános volt.?
Boldog új évet.
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!