Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú akinek elmondtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akinek elmondtam hogy tetszik de azóta nem szívesen szól hozzám. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Neten ismerkedtūnk meg jóba voltunk de nem tudom mit tegyek.Azt tudom hogy neki nem tetszem..de nem akarom hogy szomorú legyen,vagy rosszba legyünk

2016. jan. 2. 01:48
 1/2 anonim válasza:
Hát mond meg neki hogy: figyelj. nem azért mondtam el neked hogy most haragban elváljunk és két idegen legyünk. Csak tudni akartam azt hogy lehetséges lenne az hogy mi együtt vagy sem. Azt mondtad nem, én ezt elfogadom ettől ne változzon semmi, maradjunk barátok vedd úgy mintha nemis mondtam volna semmit :) ha kitartó vagy, és nemcsak netten beszéltek hanem közös programokot csináltok, és jól érzi magát veled meg stb. Szerintem idővel beléd szeret :) csak légy türelmes, legyetek minél többet együtt, és ha szereted akkor várj ra :) Boldog új évet! :)
2016. jan. 2. 02:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát elég bolond voltál, hogy lány létedre, te írtad meg egy fiúnak, hogy tetszik, ráadásul olyannak, akiről sejtetted, hogy te nem tetszel neki. Pedig akár még így is "becserkészhetted" volna, ha nagyon akartad volna, pedig csak azt kellett volna elhitetni vele, hogy neked teljesen közömbös, te csak haverkodni akarsz vele. Aztán elhívhattad volna egy közös kirándulásra, de csak olyanra, amikor többen mentek valahova a közelbe - ha bp

-i vagy, a budai hegyekbe. Páran megbeszélhettétek volna, vagy most itt a tél, elmehetnétek páran korcsolyázni az osztályból, és írhattál volna neki, hogy jöjjön el ő is, ha nincs jobb programja, persze ha esetleg el is ment volna, akkor sem mutattam volna ki, hogy tetszik, csak kedves lettem volna, mint a többi osztálytársammal. Ilyen programokat egy-kétszer megismételtem volna, és ha nem vette volna a lapot, akkor te hanyagoltad volna egy kicsit. Egy idő múlva hiányoztál volna neki, és ő hívott volna el valahova. - Hát valahogy így kellett volna csinálni, de sajnos, már mindent elrontottál. Legközelebb tudni fogod.

2016. jan. 3. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!