Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok, és Totálisan belezúgtam egy fiúba. Egy nap összeszedtem a bátorságom és elmondtam neki, de lehet, hogy neki más tetszik. Mit tegyek?
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja, felnőtt kategória, de egy 13 éves lányka is ember, nem kell bunkónak lenni valamint ha már ti ekkora felnőttek vagytok akkor miért nem lehet példát mutatni vagy normális választ adni. Igen, nem ide kellett volna írnia a kérdés és talán egy kicsit hiányos is, mert pl nem említi meg a, hogy miért gondolja ezt. Ritka állatfaj ez a magyar, ezért tart itt az országunk is.
A kérdésre válaszolva, nem tudjuk, hogy milyen idős a srác, de ha nem tetszel neki sajnos nem nagyon van mit tenni, ha pedig még egy randira sem lenne hajlandó elmenni akkor pedig főleg.
Ő is 13 éves.
Szoktunk azota is beszélgetni,ugyhogy sztem nem utál...
Lehet hogy más tetszik neki,mert az osztályban mindenki azt ,,suttogja '' hogy xy tetszik neki... :(
Kérdezz rá.
Mit reagált amikor mondtad neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!