Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Valaki segítsen.
Szóval arról lenne szó,hogy nem rég megismertem egy fiút... Igazából a haverján keresztül. Ez úgy volt, h még nyáron kavartam a srác haverjával. A múltkor pedig véletlenül találkoztunk a pizzériában és ott volt ő is és a haverje. Elkezdtünk beszélgetni, és hazahoztak kocsival. Megbeszéltük,h jöjjenek át többször. Úgy is volt.... Jött a "nyári srác" meg a haverja...És elkezdtem a haverjával beszélni. Bejelöltem facebookon, erre ő nem sokkal rám írt..... Ezután elkérte a számom, és egyre többet beszéltünk. És kiderült h még tetszem annak a fiúnak,akivel nyáron kavartam.... Ezért titokban tartottuk,h beszélünk. Egyre többet jártak ide, és hoztam a barátnőimet. Majdnem minden jól alakult, közben kiderült,h a srácnak (akivel beszélgettem) van barátnője, és nekem azt mondta h nincs, meg már az exétől nem akar semmit. És én pedig ennyi beszélgetés, és "bandázás" után megszerettem..... Volt egyedül hozzám is, de csóknál nem volt több.
A haverja meg rájött pár dologra, és őt is átbaszta meg engem is. (És lehet, h csak ki akart használni, mert a bnője még szűz....)
szerintetek? :/
No comment.
Hazug kamuláda.
Csak dugni akar.
Ha neked elég, csináld.
Ha ennél több kell, akkor szóba se állj vele többet.
Többet itt publikusan nem írok inkább ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!