Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem vagy nem? Tudtok tippet adni mit tegyek? (többi lent)
Nos, megpróbálom röviden. Nem rég költöztem ide és jól beilleszkedtem, van egy fiú sulin kívül akire kb. 2 hete ráírtam, hogy honnan tudja ki vagyok. (mert bekövetett instán, ismeri osztálytársaimat meg minden) Mondta hogy neki nem rémlik, hogy találkoztunk volna-e már. Feljött pár téma és elkezdtünk beszélgetni. Aztán egy nap megkérdezte, hogy nem-e megyek el vele meg még pár haverjával a MCDonald's -ba, erre azt feleltem, hogy persze, mennyünk. Azóta még egyszer találkoztunk. (ez pár napja volt) Nagyon jó barátok lettünk. Álltalában én írok rá. (na jó kb. mindig én írok neki) Megbízik bennem. Most a napokban vallott szerelmet egyik osztálytársamnak aki visszautasította és nekem (de lehet másnak is elküldte) lefotózta és elküldte.
És akkor most jöjjön mit ,,érzek" :
Kb. egy hete érzem, hogy a szívek (nagyon sok lány barátja van, és nekik is küld) amiket küld nekem a számomra többet jelent. Várom, hogy írjon. Mindig megfogadom, hogy én többé nem írok rá. Majd ő. De egyszerűen nem bírom ki. Ezért kitalálok valamit ami okkal írhatok neki. Arról beszélünk és vége. PL. megbeszéltük egyik nap, hogy sokáig maradunk fent és beszélünk. Nekem mennem kellett zuhanyozni és írta, hogy menjek el zuhizni ő úgyis filmet néz majd ír. De nem írt, (ez miért van?) és azóta is várom hogy írjon. Hiányzik az, hogy megöleljen!
Bocsi, hogy hosszú lett. Az ne írjon aki nem segítséget ad! (Pozitív segítséget) Köszönöm előre is.
És az érzéseid ki mutattod iránta? meg ö hogy beszél veled? flegmán,aranyosan,vagy mintha fel akkarna szedni?
Miért nem beszéltek kettötökről hogy lehetne több mint baratság stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!