Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 17 évvel idősebb férfiba. Nagy baj ez?
Figyelt kérdés
2015. dec. 28. 22:03
1/10 anonim válasza:
Ha 8 vagy igen... Hány éves vagy
2/10 A kérdező kommentje:
Hát...maradjunk annyiban, hogy kb. Dupla annyi mint én.
2015. dec. 28. 22:07
4/10 anonim válasza:
Hát... Ebbõl úgy sem lessz semmi inkább hagyd....
5/10 A kérdező kommentje:
De szerintem én is bejövök neki...állandóan engem néz..velem szembe ül le, nyalogatja a szája szélét....stb.
2015. dec. 28. 22:13
7/10 anonim válasza:
És mire jönnél be neki? Szexre? Nehogy azt hidd, hogy többre.
Ugye te sem gondoltad,hogy majd egy 34 éves férfival fogod megtalálni a boldogságot....ez eléggé gáz.
Mondjuk a korodbeliek legalább 50%-a ilyen értelmes, mint te, szóval nem lepődök meg.
10/10 anonim válasza:
Ha azt gondolod, hogy egy ~17 éves lány és egy ~34 éves férfi ugyanazt várja el egy kapcsolattól, akkor valami gond van nálad. Ha pedig TÉNYLEG ugyanazt várják el egy kapcsolattól, akkor a fickó nem 100-as. Amúgy meg basszus, ha az első randija úgy sikerül, ahogy azt egy 17 éves elképzeli, az apád lehetne... ez nem zavaró számodra? Hagyd, semmi jó nem sül ki belőle, vagy legalább várjatok, amíg nagykorú leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!