Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy lány aki már régóta tetszik (több mint egy éve) és nem tudok vele mit kezdeni.
Figyelt kérdés
Még nyáron ráírtam azóta szoktunk beszélgetni 2-3 naponta általában. Kedves de látszik, hogy nem akar semmi többet barátságnál (még mondta is...) Még régebben taliztunk egyszer de ott eléggé leégtem szerintem mert nagyon zavarba voltam :D Aztán folyton látom hogy ilyen idézetes képeket lájkolgat a régi barátjához kapcsolódóan (még nyár előtt szakítottak)... és biztos nem sikerült elfelejtenie... Én meg már nem bírom egyszerűen eddig azt próbáltam, hogy várok hátha túltesz rajta aztán lesz valami, de nem... Ha meg próbálom elfelejteni és nem írok neki akkor meg az a gond hogy nem tudja hogy miért nem írtam neki... Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem megbántani meg leleplezni magam nem szeretném.
Én: 16
Ő: 15
2015. dec. 28. 18:11
1/1 anonim válasza:
Például nem csinálsz semmit? Hagyjad, aztán ennyi. Majd elmúlik az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!