Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon érdekel engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érdekel engem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Igen ez a sokadik ilyen kérdés a sok közül, de olvasgattam pár hasonló kérdést, de még mindig nem tudtam rájönni, hogy mit csinál.

Szóval, még novemberbe (Egész pontosan nov. 7-én) voltunk az osztállyal Bunker Game-n és ott valaki elhozta a testvérét is. Az osztálytársam (lány) elhozta a bátyját, meg az öccsét. A bátyja tetszett nekem, (14-5) de nem tudom, hogy ő mit gondolt rólam, mert a játék alatt láttam, hogy többször rám pillantott, de amikor odanéztem, elkapta a tekintetét. Én igazából csak arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mit gondolhat. Természetesen járni, vagy hasonlókat nem gondoltam (de később jó lenne).

Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!

13/L

2015. dec. 26. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt így mi nem tudhatjuk. A legtöbb pasi megnézi a lányokat. Egyébként jóban vagy a húgával? Ha igen, menj át hozzájuk, kerülj kicsit közelebb a fiúhoz.
2015. dec. 26. 14:49
 2/3 anonim ***** válasza:
ha jó csaj vagy, akk persze h megnéz magának, még ha még nem teljesen is, de férfi még :Ddd mivel valszeg nem ismer nem hinném h tulságosan is érdekelnéd
2015. dec. 26. 15:51
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Igen jóba vagyok, de csak barátok.

#2 Ha te mondod..

2015. dec. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!