Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit éreztek amikor szerelmesek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztek amikor szerelmesek vagytok?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne, hogy akkor mit éreztek, amikor úgy vagytok szerelmesek, hogy az illető fiú/lány még nem tudja és az is érdekel hogy mit éreztek amikor már együtt jártok.
2015. dec. 25. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenki mást érez én azt hogy csak ő létezik ő a legszebb és csak vele lennék amíg világ a világ és alig bírom el viselni a hiányát azt hogy kapcsolatban vagyok vele az milyen azt nem tudom
2015. dec. 25. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Naponta 1000szer megnézem az adatlapját, a fotóit, miközben vele beszélgetek akaratlanul mosolygok, és ahányszor jelez a Messenger, felgyorsult szívveréssel reménykedem, hogy ő írt.

Ez aktuális állapot, nem vagyunk együtt.

18/F

2015. dec. 26. 03:17
 3/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

...es hogy ne csak az online dolgok legyenek: egesz nap abban remenykedem hovy osszefufunk, par dolgot ugy is szervezek hovy osszefussunk, es amikor meglatom, beszelgetunk, az a legcsodasabb erzes a vilagon :)

2015. dec. 26. 03:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Késve bár, de törve nem: ugyanaz, mint a 2. Valaszolonak. Nagyon sok dolgot egyengettem úgy, hogy hozzam kelljen, vagy épp rajta álljon a döntés, hogy hozzam szól e vagy sem. Illetve mikor meglátom, hogy irt nekem messengeren, egy furcsa érzés fog el, amolyan kicsit görcsösnek is nevezhetnénk, ugye amikor csak egy "szia" van meg ott, és nagyon varod, mit írhat éppen. Hogy milyen a kapcsolatban, na azt én is szeretnem egyszer megtudni... :(
2016. jan. 2. 00:57
 5/5 Szöszi_55 ***** válasza:
Én szerelmes vagyok egy srácba..viszont nem vagyunk együtt. Már most 5éve. Most vagyok 16...Eleinte sokan azt gondolták\hitték,hogy nekem ez csak gyerek szerelem. De igazából télleg nagyon belé vagyok zúgva. És nem bírom elfelejteni.(nekem ő volt az első szerelmem).És mikor meglátom őt,akkor egy olyan érzés kap el,hogy oda mennék hozzá és ha tehetném,akkor ölelném őt egész nap.A szivem hevesebben ver,a kezemmel általában játszadozok vagy a hajammal(mivel ideges is szoktam néha lenni olyankor) ,a szivemben is olyan szuper érzés fog el,amit a hasamban is nagyon érzek :D.. Nem is tudom hogyan kéne ezt a érzést leírni.Hamarabb ahhoz hasonlítanám,mint amikor autóval mentek fel egy dombra majd egyeneset le mentek,és olyan felkavaró érzést éreztek.(mintha belülről valami csikladnozna).Folyamatosan rá gondolsz,meglátod akkor pedig mosolyogsz még ha nem is akarod. És bármilyen hülyeséget is mond ..vagy csinál..,akkor is szereted. Nehéz leírni mit is érez igazán olyankor az ember.
2016. jún. 10. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!