Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy baj ha köztem és az a fiu között aki tetszik nekem 4év van? (többi lent)
#7:
1. Egyrészt akkor a te véleményed is lesz.arhatja
2. másrészt a kiscsaj VÉLEMÉNYT jött kérni, miért sza.rná le.
Egyébként ebben a korban sok ez a 4 év.....
Kedves Kérdező!
Ha szeretitek egymást akkor nincs semmi gond, hiszen a szerelem nem életkorhoz kötött. Bár ebben az életkorban elég nagy az eltérés, de nem vészes.
Viszont ügyelj arra, hogy ne csak ki akarjon használni, hanem valóban szeressen. Ne feküdj le vele csak azért mert ő akar, csak amikor már te is készen állsz rá.
Légy kedves vele, mutasd ki hogy szereted és hátha kialakul valami!
Sok sikert és Kellemes Ünnepeket kívánok!
Üdvözlettel,
Anonim Pszichológus
#14:
"hiszen a szerelem nem életkorhoz kötött"
Akkor is ezt mondanád, ha a srác nem 17, hanem 27 lenne? Szerintem vannak bizonyos normák, az életkort illetően is, szóval ez a sablonszöveg szerintem bizonyos feltételekig igaz.
Ebben a korban ez a 4 év még sok....hogy hasonlíthat szellemi és érzelmi fejlettségben egy 13 éves gyerek és egy 17 éves majdnem felnőtt? Ha a srác egy 13 éves szintjén van szellemileg, az az ő szegénységi bizonyítványa. A 13 éves még is csak annyi, amennyi (bár a gyakoris kislányok 90%-a "érettebb" a koránál).
És ne vicceljünk már. Az igazi szerelmet az ember nem 13 évesen fogja megtapasztalni....jóformán azt sem tudja, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!