Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem van különbség az között, hogy tetszik nekem meg hogy járnék vele?
Figyelt kérdés
Szerintem egy lány tetszhet külsőre egy fiúnak de attól még nem biztos hogy járna is vele, vagy csak én gondolom így és ha azt mondja egy fiú egy lányról hogy tetszik neki akkor járna is vele?2015. nov. 15. 00:31
1/1 anonim válasza:
a külső megfog, a belső megtart
tehát igen van különbség mivel lehet külsőre tökéletes ha belül kuka és 2 percet nem bírsz vele beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!