Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ajándék lesz?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. Van egy lány, aki tetszik, jóban is vagyunk, sokat beszélgetünk. Ezt rajzoltam neki, majd karácsonyra odaadom. Ez az első GIMP-es rajzaim között van, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2015. dec. 23. 16:44
1/6 anonim válasza:
Hát ha én ilyet kapnék valakitől egy ilyet tuti nagyon örülnék neki. Amúgy szerintem aranyos rajz. 14/l
2/6 anonim válasza:
Ez nagyon aranyos,én tutira odalennék érte :)
16/L
3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó lett. Biztos örülni fog neki. :) 15/L
4/6 anonim válasza:
Nagyon cuki ha én kapnám ezt ajándékba
Biztos nagyon örülnék neki.
5/6 anonim válasza:
Ez de édes!:) Biztos örülni fog neki! Legalábbis én nagyon örülnék egy ilyen aranyos ajándéknak.:)
6/6 anonim válasza:
szerintem is aranyos nagyon, találo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!