Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja járok a sráccal, de nem szeretem! Mit tegyek?
1. Szakíts a fiúval. Mondd el neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretnéd szorosabbra fűzni ezt a kapcsolatot. Ess túl rajta minél előbb, magyarul holnap, vagy akár ma. De ne karácsonykor, és a karácsony már ne teljen hazugságban.
2. Önts tiszta vizet a pohárba a barátnőddel. Ha tényleg jó barátság van köztetek, akkor azt óvd meg! Mondd el neki, hogy ne haragudjon, hogy fájdalmat okoztál neki azzal, hogy összejöttél a sráccal. Mert fájhat, az tuti.
A korod velejárója. Sajnos velem is rengetegszer megesett annak idején, de azóta túltettem magam az ilyesmiken :)
A baj az, hogy ez olyan mint a hullámvasút. Ha szakítasz vele biztos megint tetszeni fog, ha pedig együtt vagy vele akkor megint csak nem.
Őszintén, erre azóta se tudom mi lehet / lett volna a legjobb megoldás. Annyi biztos, hogy önmagad megismerésével kell kezdened. Próbáld kitalálni, hogy mit miért szeretnél és hogy később is kelleni fog-e. Vezess naplót és hasonlítsd össze, hogy amit tegnap, egy hete, egy hónapja gondoltál az mennyiben tér el a maitól. Ha úgy érzed már elég jól tudod, hogy mit szeretnél, akkor hozz döntést :)
Még egy jó tanács: ha netán mégis szakításra kerülne a sor, azért még se azt mondd neki, hogy valójában nem szeretted. Egy kegyes hazugság ilyenkor sokkal jobb véleményem szerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!