Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha ezt csinálná egy lány?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok ahhoz,ha egy lány bevallaná,hogy szerelmes belétek?Ha tetszik nektek,akkor egyből viszonoznátok vagy megijednétek és ezért elrontanátok véletlenül az egészet?Vagy tételezzük fel,hogy nektek nem tetszik az adott lány...mit mondanátok akkor neki?Utána megromlana a kapcsolatotok,esetleg ciki lenne vele találkozni és egy légtérben lenni?Cikinek gondolnátok,és nyomulósnak,hogy bevallja,vagy bátornak titulálnátok el a lányt,és azért nagyot nőne a szemetekben?Ez egyénenként változó a fiúknál,hogy ki mit gondol erről vagy pedig meg van az általános felfogás?Inkább szeretitek ti bevallani,és ha egy lány bevallaná,hogy tetszetek neki,akkor könnyen kaphatónak gondolnátok?

Bocsi a sok kérdést,csak tényleg nagyon kíváncsi vagyok,hogy hogy álltok ezzel az egész dologgal. :D :) Ti mit ajánlotok?Valljam be neki?:/ Vagy hagyjam az egészet?? :s

2015. dec. 21. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát, nálam csak is előny, ha a csaj valja be, de legalább hívd félre, vahy mégjobb ha elhívod valahova, ha ugy odamész szeretlek kb felér egy poénnal, vagy szereted de nem ojan értelembe fogja érteni sztem.. 16/f
2015. dec. 21. 22:47
 12/15 El Greco ***** válasza:
Énnálam pozitív, ha a lány bevallja. Állítólag a nők mindig könnyebben fejezik ki az érzelmeiket, a férfiak ezzel hadilábon állnak többnyire. Ha nem jön be, nyilván megmondom neki, de akkor is értékelném a bátorságát. Ha meg bejön, külön örülök, merr amilyen félszeg vagyok, akkor se merném megmondani, ha tudnám hogy belém van esve...
2015. dec. 22. 03:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon örülnék neki. Sajnos ez csak álom marad.
2015. dec. 23. 14:04
 14/15 Kovácsiza02 válasza:

Bevallhatod neki....de akkor készülj fel a rosszra is,ugyanis én úgy jártam,hogy bevallottam az egyik fiúnak és aztmondta nem tetszek neki kb.3 hónapja történt az eset...és mindig szenvedek miatta...na de most ez nem lényeges szóval amennyire én látom a váaszolok nagy része

A jóra gondol,na de mivan ha nemet mond?

Szoval készülj fel a rosszra is.

2015. dec. 23. 16:57
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen,ettől félek én is.Bár sejtésem szerinte valószínű nem mondana nemet...de az a baj,hogy bármi lehet.Szval nagyon félnék bevallani :/
2015. dec. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!