Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok ahhoz, ha ezt csinálná egy lány?
Mit szólnátok ahhoz,ha egy lány bevallaná,hogy szerelmes belétek?Ha tetszik nektek,akkor egyből viszonoznátok vagy megijednétek és ezért elrontanátok véletlenül az egészet?Vagy tételezzük fel,hogy nektek nem tetszik az adott lány...mit mondanátok akkor neki?Utána megromlana a kapcsolatotok,esetleg ciki lenne vele találkozni és egy légtérben lenni?Cikinek gondolnátok,és nyomulósnak,hogy bevallja,vagy bátornak titulálnátok el a lányt,és azért nagyot nőne a szemetekben?Ez egyénenként változó a fiúknál,hogy ki mit gondol erről vagy pedig meg van az általános felfogás?Inkább szeretitek ti bevallani,és ha egy lány bevallaná,hogy tetszetek neki,akkor könnyen kaphatónak gondolnátok?
Bocsi a sok kérdést,csak tényleg nagyon kíváncsi vagyok,hogy hogy álltok ezzel az egész dologgal. :D :) Ti mit ajánlotok?Valljam be neki?:/ Vagy hagyjam az egészet?? :s
Bevallhatod neki....de akkor készülj fel a rosszra is,ugyanis én úgy jártam,hogy bevallottam az egyik fiúnak és aztmondta nem tetszek neki kb.3 hónapja történt az eset...és mindig szenvedek miatta...na de most ez nem lényeges szóval amennyire én látom a váaszolok nagy része
A jóra gondol,na de mivan ha nemet mond?
Szoval készülj fel a rosszra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!