Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el, hogy még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy még nem állok készen?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, és barátom sokszor célozgatvarra, hogy le szeretne feküdni velem... Mondott olyat is, hogy örülne ha a szüzességem lenne a karácsony ajándéka. Én ezt még korai érzem, és félek is tőle..
2015. dec. 21. 08:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nagyon értettem ami írtok de csak 15 vagyok ő 17.. Házasodni csak úgy lehet amikor a férj nagykor és ha gyerek van de ő magyar és nem egyez a vallásunk se
2015. dec. 21. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha a barátod magyar, akkor azt hiszem neki meg kell értenie. A szüleid miatt viszont valóban nehéz helyzetben vagy és ha tartják a kultúrát, ami a származásból fakad, akkor kényes a dolog. Talán itt könnyebben rá tudod beszélni őket, hogy ne kelljen nagyon ragaszkodnod a szokásokhoz. (Bár nem tudom mennyire jöhet szóba, hogy beszélsz velük erről)
2015. dec. 21. 10:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, ha nem hogy édesapám 14 éves koromtól kötelezönek mondhatja hijab viselést
2015. dec. 21. 10:31
 14/20 anonim ***** válasza:

ó, bonyolódik a helyzet - tehát muszlim vagy.

És csak 15 éves. Adjál ennek a mohó, liliomtipró fiúnak inkább egy szép könyvet karácsonyi ajándékba.

2015. dec. 21. 10:34
 15/20 A kérdező kommentje:
karácsony még nem is ünnepeltem... Nem is tehetem csak a barátom által érdekel de ez nálunk bűn..
2015. dec. 21. 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Te muszlim vagy?? :D szökj el egy pasival,ha nem akarsz szenvedni. Nehogx már férjhez menj ennyi idősen, előtted az élet
2015. dec. 21. 11:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem szenvedek.. Boldog vagyok, nincs miért szenvedni van családom és barátom csak van nehéz dolgok
2015. dec. 21. 11:31
 18/20 Andizsuzsi ***** válasza:

Nálatok az is bűn, hogy keresztény pasid van :)

Mondom, hogy troll kérdés.

2015. dec. 21. 11:32
 19/20 A kérdező kommentje:
Én inkább bűnös leszek de inkább szeretem őt
2015. dec. 21. 11:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg hagyr ott a családod :D
2015. dec. 21. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!