Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el, hogy még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el, hogy még nem állok készen?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt, és barátom sokszor célozgatvarra, hogy le szeretne feküdni velem... Mondott olyat is, hogy örülne ha a szüzességem lenne a karácsony ajándéka. Én ezt még korai érzem, és félek is tőle..
2015. dec. 21. 08:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Így ahogy ezt leírtad.
2015. dec. 21. 08:51
 2/20 A kérdező kommentje:

Nem beszélek jól magyarul... Irni könnyű mert nem kell sietni

És bocsánat ha valami nem jó irom

2015. dec. 21. 09:01
 3/20 anonim ***** válasza:
Úgy értettem hogy mondd el neki ezeket, akár más nyelven is, ha megérti.
2015. dec. 21. 09:09
 4/20 anonim ***** válasza:
Határozottan mondd: nem. Az neked tőle a karácsonyi ajándéka, hogy megérti, te még ezt NEM AKAROD!
2015. dec. 21. 09:15
 5/20 A kérdező kommentje:
Csak nekem ez így teljes nehéz mert édesanyám ki borulva van mert nálunk már gyereknek is kéne lenni ennyi idösen meg idösebb férj is kell.. Neki se tudom mondani hogy én nem szeretnék ilyenkor még férjet vagy gyerek
2015. dec. 21. 09:44
 6/20 anonim ***** válasza:
De ne hagyd, hogy ráderőltessék azt, amit nem akarsz! Nehogy már megmondják, hogy mit, mikor csinálj! Állj ki magadért!
2015. dec. 21. 09:49
 7/20 anonim ***** válasza:
Amúgy emberek, ez szégyen. Szóval itt van egy olyan ember, akinek nem anyanyelve a magyar, mégis helyesebben ír, mint a kommentelők 98%-a. Bravó! :D Te meg kérdező ügyes vagy, jól beszéled a nyelvet, mondd el neki, lehet ezt lassan is. Én így vagyok a némettel most. Ausztriában vagyok és lassan beszélek, meg tele hibával, mégis meghallgatnak, segítenek az emberek. Oké, Magyarországon más a helyzet, de nem idegennel, hanem a pároddal kell beszélned, úgyhogy csak bátran! :)
2015. dec. 21. 09:51
 8/20 A kérdező kommentje:
Nálunk ez nem megy így az kell amit szülő mond
2015. dec. 21. 09:52
 9/20 anonim ***** válasza:
Ezt a dolgot magadnak kell eldönteni - nem a külvilág nyomása alatt kényszeredetten belemenni. Ha nem akarod, félsz is: NE MENJ BELE! Ha szeret és nem csak alkalmi kielégülést keres a vágyainak, vár reád, amíg beérik nálad is ez. A legjobb lenne, ha szépen összeházasodnátok, nyugalomban lenni jó dolog.
2015. dec. 21. 09:53
 10/20 Andizsuzsi ***** válasza:

"Nálunk ez nem megy így az kell amit szülő mond"

Ez egy troll kérdés. Ugye nem azt akarod mondani, hogy a szüleid arra biztatnak, hogy add oda magad a pasidnak karácsonyi ajándékként?

2015. dec. 21. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!