Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már így?
Pár hete szakítottunk a barátnőmmel, teljesen korrekt módon (azt mondta már nem szeret úgy ahogy régen), ezt bár fájt, de tiszteletben is tartottam, szépen vége lett.
Gondoltam én is, hogy lehet hogy más srác van a háttérben, vagy valami, hülye nem vagyok, de most pár napja kiderült, hogy az a másik srác az egyik legjobb barátom. Nem is az exem miatt fáj, vele már elkönyveltem magamban hogy szakítottunk, de legjobb "baráttól" ez szörnyű nekem. Akárhányszor épp nem csinálok valamit, és arra gondolok hogy ők ketten együtt vannak, mindig felér egy gyomronütéssel...
Egyébként a lányt mindennél jobban szeretem még így is, és most is, de visszahódításra már esélyem sincs, mert mikor erről az egész barátos témáról tudomást szereztem mindenféle féregnek elhordtam őket mérgemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!