Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, nektek mi a vonzó,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mi a vonzó, illetve nem vonzó egy fiúban?

Figyelt kérdés

Milyen külső illetve belső tulajdonságok alapkövetelmény nálatok, mik azok a plusz és minuszpontok fizikai s pcsihológiai jellemvonásokban?

Legfőbb képpen 14-19 éves lányok válaszát várom

2015. dec. 20. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a legvonzóbb egy fiúban a humorérzéke és azon belül is a nevetése.. meg ha magasabb nálam nem is piszka vas, okos és nem beképzelt.. na persze meg nincs 13 cm magas haja.. fujj.. azért meg főleg el lehet olvadni, amikor a srác úgy néz rám, akár egy pillanatra, hogy én vagyok a számára az egyetlen.. illetve ha férfi és bizonyos téren erőszakos és határozott,, és szerintem visszataszító, ha egy fiú úgy viselkedik mint egy lány vagy mint egy papucs...
2015. dec. 20. 23:28
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Legyen kőgazdag sármos vámpírfiú aki 100 éve csak rám vár. A csóró indián vérfarkas fiukat nem csípem.

6/l

2015. dec. 21. 00:11
 3/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon fontos, hogy egy fiú ne legyen lusta. Ezt minden téren értem... Jó, ha kedves és nem flegma. Nem kell mindenben egyet értenie velem, sőt... Legyen önálló véleménye ami mellett kitart. Nem kell világbajnok sportolónak lennie, de szerintem lényeges ahogy jól tartsa magát fizikailag. Az se rossz ha romantikus is... ;D De persze nem minden fiú tudja magából kicsikarni ezt, de egy pár kis apróság is megteszi amiből lehet látni a próbálkozást, a jó szándékot valamint az őszinte érdeklődést. Nos, van az a tipikus probléma, ami a magasságukat érinti... Szerintem legyen egy fiú akármilyen magas, ha egy lány valóban beleszeret, többé már nem számít az, hogy milyen magas az illető. Nálam mindenképpen plusz pont, ha a pasi tud beszélni az érzéseiről. Ebből adódóan pedig az őszinteség ami mellőzhetetlen. Nyilván mindenkinek fontos az, hogy értelmes legyen a beszélgető parterük, hogy lehessen vele jókat beszélgetni minden témáról. Nem kell professzornak lennie egy srácnak, ahhoz, hogy értsen a "lányok nyelvén". Így tehát fontos a figyelem és az egyet értés is, persze természetesen nem mindenben, hisz ez lássuk be lehetetlen. Röviden talán ennyi... :D 16L
2015. dec. 21. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előttem szólók már nagyszerűen leírtak mindent. Külsőre legyen magas (csak mert èn is az vagyok), ne legyen oldalt felnyírt haja, vagy netalántán kopasz, kicsit legyen sportos, de ne legyen túl izmos, se pálcika vèkony. Belsőre ami nagyon fontos hogy ne legyen erőszakos. Tartsa figyelembe azt is ami a masiknak jó ès fontos, persze legyen meg a saját vèlemènye ès alljon is ki magáèrt. Lehessen vele hülyülni ès komolyan is beszèlni, legyen nyílt, segítőkèsz, figyelmes... 17l
2015. dec. 21. 23:50
 5/7 jobbikostibi válasza:
0%
legyen homokos
2015. dec. 22. 07:42
 6/7 jobbikostibi válasza:
24%
nagy farka legyen, zselézett felnyírt haja, kocsi már ebben a korban is, gazdag szülők, a többi nem érdekes
2015. dec. 22. 07:42
 7/7 jobbikostibi válasza:
0%
tudjon nyalni
2015. dec. 22. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!