Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak barátok csókolózhatnak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátok csókolózhatnak?

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg nyáron egy esküvõn megismerkedtem egy sráccal,ott beszélgettünk majd folytattuk facen a beszélgetést..Nyár végére "fény derült arra",hogy mind a ketten a másikról többet érzünk mint barátság De az srác azt mondta h a köztünk lévõ távolság miatt leg6ünk csak barátok..Aztán valahogy kihūlt minden meguntam h folyton én keresswm..Most meg egy hete minden nap folyton õ keres ,és úgy néz ki h két ünnep között eljön hozzám egy napra ,egyszer még szeptemberbe én is voltam nála...Na lényeg a lényeg egy lány mivel célozhat arra h csôkolja meg a srác,vagy hogy szerelembõl is szereti?

Ködzi hogy végig olvastad és válaszolsz! :)

15/l

2015. dec. 20. 19:25
 1/3 anonim válasza:
Ez jó kérdés :) szerintem mosolyogj rá, legyél természetes és néha hozz össze kicsit kellemetlen helyzeteket ahol közel kerültök egymáshoz ;) de nem kell rá utalgatni, mert ha önmagadat adod és az tetszik neki, úgy is összejön :*
2015. dec. 20. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod,sokat segítettél! :)
2015. dec. 20. 20:30
 3/3 anonim válasza:
Sok sikert :)))
2015. dec. 21. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!