Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek most akkor mivan? Lent
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban aki nagyon bejön nekem. Egyszer már megpróbáltuk de vmiért (nem tom miért) szakított velem. Egy ideig még udvaroltam neki meg vettem neki karácsonyi vásárban egy szív alakú párnát avval hogy: "Szeretlek!". A lányok azt mondták hogy a lány akinek vettem a párnát egész hazaúton boldog volt. De másnap odajött hozzám és azt mondta hogy egy nagyon jó barát vagyok a számára (aminek örültem) de azt mondta hogy nem érez többet mint barátság. Most akkor??? Lányok segítsetek!!!2015. dec. 20. 17:18
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak baratkent tekint rad. Ettol fuggetlenul jol eshetett neki az ajandek, meg az erdeklodesed...
2/5 anonim válasza:
Azt hiszem tudom mire gondol a lány mert én ugyanígy vagyok. A legjobb barátom egy fiú akinek tetszek, de ez tudjátok olyan, hogy mindenki tudja de senki nem mondja dolog. Na igen és amikor elmegyünk bulizni és iszunk mindig túl közel kerülünk egymáshoz. Sokszor volt hogy majdnem smároltunk meg ilyenek. De azért mert én nagyon szeretem és ő is engem. De én csak barátként tekintek rá ő viszont többként és ezért néha kínos mikor nekem tetszik valaki ő meg féltékeny.
Szóval válaszolva a kérdésedre: Szeret téged mint barátot de nem akar többet. És ezt tartsd tiszteletben.
4/5 A kérdező kommentje:
1. és 2.: Hát jó... :'(
2.: A történet "kissé" fura
3.: Én sem értem
2015. dec. 21. 09:17
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2015. dec. 21. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!