Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk/Lányok ezt nem értem,...

Fiuk/Lányok ezt nem értem, valaki értelomes elmonddja hogy mivan? :O (lent)

Figyelt kérdés

Vagyok én meg a legjobb barinőm, és voltunk valami találkozón és ott volt egy fiu a sulinkból, és asszem 1-el idősebb vagy nemtudom, és bámúlt minket (és nem úgy hogy milyen ronda vagyol, hanem úgy... értitek) egyszer engem nézett egyszer meg a barinőm. Aztán suliba vagyunk még egy félmosoly is volt az arcán amikor nézett minket de nem egyszerre nézett hanem egyszer egyikőnket utána másikónkat. mert a folyoson épp nem a barinőmmel beszélgettem. Aztán még egy párszor a termünkbe is bejött. de nem csinált semmit, és direkt nem néztem oda és így nem láttam hogy nézett. és ennyi ez jelent valamit vagy nem? :O

13/L

2014. jún. 10. 13:17
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, a hülye fogalmazásér.
2014. jún. 10. 13:17
 2/6 A kérdező kommentje:
most veszem észre hogy milyen hibásan írtam:P ( fáradt vok na xd)
2014. jún. 10. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:

*vagyok Utálom a vok rövidítést.

Hát vagy te vagy a barátnőd, bejössz neki.

2014. jún. 10. 13:19
 4/6 anonim ***** válasza:
I FCKIN' don't want to live on this planet anymore.
2014. jún. 10. 13:33
 5/6 A kérdező kommentje:
pedig még soha nem csinált ilyent, és nem is olyan ronda :D
2014. jún. 10. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:

még nem mer direktbe leszólítani szerintem, és bejön neki belőletek valamelyik. ne haragudj de most ezek olyan apró kis vacak jelek hogy így látatlanba többet nem tudok mondani..

19f

2014. jún. 10. 13:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!