Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátság fiú és lány, valamint nő és férfi közt? Miért? (Heteroszexuális személyekről van szó! )
Szerintem lehet, bar sokan nem hisznek benne.
Nekem van fiubaratom, nem erzunk tobbet egymas irant, heteroszexualisak vagyunk, es mindkettonknek parja van.
Megis jol kijovunk, bizunk egymasban, beszelgetunk, de semmi tobb.
14/l
"Egy emberrel barátkozol, nem egy nemmel"
Szirmai Gergely
Időlegesen lehet. De örökre nem.
Ha valamelyik félnek nincs teljesen biztos és jó kapcsolata, akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy előbb-utóbb érzéseket fog táplálni a másik iránt.
Saját tapasztalat: én próbáltam barátkozni férfiakkal. Volt több olyan is, akit munka vagy hobbi kapcsán ismeretem meg és jó, baráti kapcsolat alakult ki közöttünk. Ez addig tartott, amíg ki nem kezdtek velem, annak ellenére, hogy tudták, hogy jó és komoly kapcsolatban élek. Utána már terhes volt a társaságuk, mert mindig azt kellett éreznem, hogy nem barátként akarnak velem találkozni, hanem megint próbálkozni akarnak.
Nekem több csaj barátom van, mint fiú gyerekkorom óta.
Sokat lehet tőlük tanulni, amit később alkalmazhatsz a párkapcsolataidban.
Én úgy szoktam h rögtön az elején eldöntöm, h nah ő csak barát lesz. (igen... szerintem nem létezik a beleszeretés dolog)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!