Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ez mi nálatok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ez mi nálatok?

Figyelt kérdés

rakoszontem saracrq aki tetszik ugy 2kor az az Alexos hellooow:3 a valasz 4kor meg beszeltem vele es annyi volt h

En:Alex!

O:helloo:)

En: mit gondolsz a levelrol?;)

O:szoval te irtad(elpirul:)

En:igen:)

O:hat vegulis eposzor azt h ki figyeli a taskam

En:en nem a taskad figyelem hanem oszinten teged

O:haat erre mit mondjak

En:am nem az en otletem volt h emld fel a kezed meg minden hanem barinoime O:hat furcsaltam is

En:barinom mondta h mi van ha az oltozobe emeled fel a kezed?

O:am ja de nem vagyok ilyen

Csend.....

En:ha barinoim barmit csinalnak futyulnek rad ne lepodj meg mint latod poloba vannak kint (Barbi+Dóra) O:oke:)

....csend.....

O:akk a beszelgetes vege?:)

En:szerintem igen:)

O:oke szia:)

En:azert holnap meg beszelunk

O:igen:)

Masnap nem beszeltem vele mert masik kapunk ment ki:(

De 10bol 8x kapucniban van ha meglat:)

Vagy h eljo melettem kapucni a fejen es haverja vallan a keze meg a feje:)

De harmadnap:

En:Alex:)

O:igen?:)

En:am melyik kezed emelted volna fel?:)

O:(elpirul) egyiket se(mosolyog:)

De total mashogy szolit meg meg minden mint a haverjait') es mashogy is nez ram')

2015. dec. 12. 15:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Fingom sincs mi ez, de szerintem csak kitaláltad, mert egy fiú nem pirul el. Szerintem te ezt élvezed vagy nem tudom. Kapucni? Hány évesek vagytok? 12,13,14? Vagy 12 alatt? Ki ez Luke Szkájvóker vagy a Zöld Íjász elpirulós kiadásban?
2015. dec. 12. 15:37
 2/15 A kérdező kommentje:
14 de miert ne pirulhatna el?
2015. dec. 12. 15:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Rendben. Rakd le a telefonod és kapcsold ki a számítógépet. Állj neki egy KIB****TT KÖNYVET OLVASNI, mert nem lehet ÉRTENI mi a francot szeretnél ezzel. KÉPTELENSÉG MEGÉRTENI!... fuuu
2015. dec. 12. 15:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan elvárja, hogy megértsük ezt a zagyvaságot?

Milyen kéz felemelés?

2015. dec. 12. 15:56
 5/15 A kérdező kommentje:
Annyi h mondta neki barinom h ha tetszem neki emelje fel a jobb kezet balt ha nem
2015. dec. 12. 16:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Te gyárilag ilyen hülye vagy?
2015. dec. 12. 16:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én azt hiszem, hogy az emberiség megérett a pusztulásra ...

annyi mindent tudnék írni erről az izgalmas sztoriról ... de úgyse fognád fel, ugyhogy nem koptatom a billentyűket

2015. dec. 12. 16:45
 8/15 Dzsoni666 válasza:
agyfaszt kapok :D fasztse értettem ebböl :D de a válaszokon nagyot nevettem :D lányom hibbant vagy :D
2015. dec. 12. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Annyit mondom amég ilyen dedós szarságokat csináltok hogy "tedd fel a jobb kezed ha tetszik a barátnőm" addig ne akarj semmit a fiúktól...

ennyit tudtam ki venni az irásodból csak,ami szomorú mert 8-9évesen már folyékonyan olvas ,ír (helyesen(a többség)) az ember.

2015. dec. 12. 22:29
 10/15 anonim ***** válasza:

milyen jókat dumálhattok :) irígyellek benneteket fiatalok

most pedig elmegyek és felakasztom magam egy jó magas fára, mert ez a világ nem oké már :D

2015. dec. 12. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!