Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ez mi nálatok?
rakoszontem saracrq aki tetszik ugy 2kor az az Alexos hellooow:3 a valasz 4kor meg beszeltem vele es annyi volt h
En:Alex!
O:helloo:)
En: mit gondolsz a levelrol?;)
O:szoval te irtad(elpirul:)
En:igen:)
O:hat vegulis eposzor azt h ki figyeli a taskam
En:en nem a taskad figyelem hanem oszinten teged
O:haat erre mit mondjak
En:am nem az en otletem volt h emld fel a kezed meg minden hanem barinoime O:hat furcsaltam is
En:barinom mondta h mi van ha az oltozobe emeled fel a kezed?
O:am ja de nem vagyok ilyen
Csend.....
En:ha barinoim barmit csinalnak futyulnek rad ne lepodj meg mint latod poloba vannak kint (Barbi+Dóra) O:oke:)
....csend.....
O:akk a beszelgetes vege?:)
En:szerintem igen:)
O:oke szia:)
En:azert holnap meg beszelunk
O:igen:)
Masnap nem beszeltem vele mert masik kapunk ment ki:(
De 10bol 8x kapucniban van ha meglat:)
Vagy h eljo melettem kapucni a fejen es haverja vallan a keze meg a feje:)
De harmadnap:
En:Alex:)
O:igen?:)
En:am melyik kezed emelted volna fel?:)
O:(elpirul) egyiket se(mosolyog:)
De total mashogy szolit meg meg minden mint a haverjait') es mashogy is nez ram')
Most komolyan elvárja, hogy megértsük ezt a zagyvaságot?
Milyen kéz felemelés?
én azt hiszem, hogy az emberiség megérett a pusztulásra ...
annyi mindent tudnék írni erről az izgalmas sztoriról ... de úgyse fognád fel, ugyhogy nem koptatom a billentyűket
Annyit mondom amég ilyen dedós szarságokat csináltok hogy "tedd fel a jobb kezed ha tetszik a barátnőm" addig ne akarj semmit a fiúktól...
ennyit tudtam ki venni az irásodból csak,ami szomorú mert 8-9évesen már folyékonyan olvas ,ír (helyesen(a többség)) az ember.
milyen jókat dumálhattok :) irígyellek benneteket fiatalok
most pedig elmegyek és felakasztom magam egy jó magas fára, mert ez a világ nem oké már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!