Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba és most van egy csávoja ijen páva gyerek és én ideges vagyok mert én akartam meg szerezni és jobb az ha szét verem a kezemet meg othon mindent?
Figyelt kérdés
Én szerelmes vagyok a lányba és iszinyatosan picit patanásos is az arcon miata el keztem keni és sokal szebb de nost meg azal a páva gyerekel van én neg az idegeségtöl márt remegek meg török szét mindent 15 éves vagyok2015. dec. 12. 07:53
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi csak fáj a szivem ma be rugok aztán nem fog fájni a szivem
2015. dec. 12. 21:28
12/12 anonim válasza:
Azóta változtattál az eleteden? :D Vagy csak alkesz lettel?
Egyébként 15 evesen tanulni kell még, sot, amig val lehetosege az embernek, addig tanuljon!
A Te esetedhez hasonlok is tanuljanak, meg edzenek, ez a kettő kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!