Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány 2x nem ért rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány 2x nem ért rá akkor hagyam?

Figyelt kérdés
2015. dec. 8. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Esélyes, hogy hülyít, kifogásokat mond csak.

Mit mondott, miért nem ért rá?

2015. dec. 8. 19:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat hogy nem tudja mikor mennek a rokonaihoz egyszer meg verseny miatt vagy "bevan tablazva"
2015. dec. 8. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Épp határeset..ezt én még elfogadnám, de ha ismét visszamondja akkor már tényleg hagyni kell..
2015. dec. 8. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előzőekkel. A verseny még oké, a rokonos kicsit sántít, a betáblázva is okénak tűnik.. Ne erőltesd egy ideig, aztán ha újra nem mond igent akkor hagyd.
2015. dec. 8. 19:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazabol mar nem merem :/ teljesen hulyet csinalni magambol pedig nagyon szereten :/
2015. dec. 8. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
ne vesztegesd idődet arra aki nem tart téged érdemesnek arra hogy veled töltse. alapszabály! olyan nincs hogy soha nem érjen rá
2015. dec. 8. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem a naptaram nyolcadikoskent teljesen be van tablazva úgyhogy nem biztos h helyi csak nem ér ra

14/l :)

2015. dec. 8. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz... én, ha akarok valakivel találkozni, szakítok időt, teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok betáblázva... azt ne mondja senki, hogy valakinek sosincs egy olyan napja, ami szabadabb mint a többi...

Én megmondanám a csajnak, hogy döntse el, hogy mit akar, mert neked ő szimpatikus, de nem érzed ennek a kölcsönösségét, és nem fogsz rá várni élete végéig, hogy egy találkára el tudjon menni...

2015. dec. 8. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd. Tapasztalatból mondom, ha valakivel találkozni szeretnék, de nem jó az időpont amit javasol akkor rögtön egyeztetünk egy újat. Ez nagyon úgy tűnik,hogy a csaj le akar rázni. Ha mégis találkozni akar majd keres ő.

20/L

2015. dec. 9. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!