Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány 2x nem ért rá akkor hagyam?
Esélyes, hogy hülyít, kifogásokat mond csak.
Mit mondott, miért nem ért rá?
nekem a naptaram nyolcadikoskent teljesen be van tablazva úgyhogy nem biztos h helyi csak nem ér ra
14/l :)
Ez nem igaz... én, ha akarok valakivel találkozni, szakítok időt, teljesen mindegy, hogy mennyire vagyok betáblázva... azt ne mondja senki, hogy valakinek sosincs egy olyan napja, ami szabadabb mint a többi...
Én megmondanám a csajnak, hogy döntse el, hogy mit akar, mert neked ő szimpatikus, de nem érzed ennek a kölcsönösségét, és nem fogsz rá várni élete végéig, hogy egy találkára el tudjon menni...
Szerintem hagyd. Tapasztalatból mondom, ha valakivel találkozni szeretnék, de nem jó az időpont amit javasol akkor rögtön egyeztetünk egy újat. Ez nagyon úgy tűnik,hogy a csaj le akar rázni. Ha mégis találkozni akar majd keres ő.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!