Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ez a mondat mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez a mondat mennyire lenne hatásos ahhoz, hogy beleszeressetek egy fiúba? (Mondat lent. )

Figyelt kérdés

Ha csak úgy hirtelen odamennék egy szép lányhoz és csak a nevét tudnám.Megszólítanám és ezt kérdezném tőle:

"Mondd,lennél a gyermekeim édesanyja?"

Mi lenne a reakció?És mi lenne a válaszotok?

(Tudom,hogy egy jó nagy baromnak néznétek a fiút,nem is akarok így próbálkozni,csak kíváncsi vagyok rá.)

15/F

2015. dec. 6. 19:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Megmentetted a vasárnap estémet ezzel a kérdéssel.:D:D
2015. dec. 6. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Én nem bántanálak. Kiröhögnélek, az biztos, és lehet, hogy felhomályosítanálak, hogy ez senkinél nem fog bejönni. Talán, ha amúgy szimpinek látszol, tanácsot is adnék, hogy ehelyett mit mondhatnál. De biztos nem rúgnálak tökön vagy ütnélek meg. (OFF: Akik ezt tennék, miért? Azért annyira nem durva...)
2015. dec. 6. 22:19
 13/22 anonim válasza:
100%

Csak srácként egy gondolat:

Aki fülig szerelmes beléd, annak szinte akármit mondhatsz ami nem bántó/sértő. A többieknél pedig láthatod a reakciókat.

2015. dec. 7. 07:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én halálra rémülnék...
2015. dec. 7. 21:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Én azért mondanám neki, hogyha nagyon aranyos meg be is jön, hogy előbb akkor ismerkedjünk meg, és azután majd elválik.
2015. dec. 7. 21:29
 16/22 Nagy Hanna1012 válasza:
100%

ha csak kívácsiságból akarsz vmi csajozósszövegre reakciót? ennél még a "Szia cica van gazdád?" is jobb

amúgy ahogy én tapasztalom ma nem nayon vannak csajozós szövegek

inkább "cselekszenek" a fiúk

2015. dec. 8. 20:08
 17/22 anonim válasza:
100%

Lehet visszakérdeznék, hogy "lyukasra verted a kezed?"... (aki tudja honnan van a "csajozós szöveg" érti ;))

Amúgy egy olyan társadalomban működhetne, ahol ennyi a cél és szerep egy nőnek, kölykök potyogtatása, ellátása. Igazából lehet, hogy kétségbeesett úristen nekem gyerek kell most rögtön mert felrobban a méhem típusú nőknél be is válhat, csak az nem a te korosztályod.

Amúgy a "szia cica, van gazdád?" :D nagyon epic :D Kíváncsi lennék a srác arcára ha azt válaszolnám, hogy nincs, de szeretnék! ha nem elég hatásos lehet kitérnék a tejlefetyelésre, dorombolásra stb. Minden esetre nekem tetszik. :D (csak van gazdám :3)

2015. dec. 9. 10:54
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Inuyasha pls... xDD

Én megkérdezném hogy "nézel más animéket is?"

2015. dec. 9. 13:13
 19/22 anonim válasza:
56%
A "szia cica, van gazdád?" dumára a reakció: "Van és nem szereti a patkányokat"
2015. dec. 9. 13:44
 20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,le lőtted a poént! :D
2015. dec. 9. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!