Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a mondat mennyire lenne hatásos ahhoz, hogy beleszeressetek egy fiúba? (Mondat lent. )
Ha csak úgy hirtelen odamennék egy szép lányhoz és csak a nevét tudnám.Megszólítanám és ezt kérdezném tőle:
"Mondd,lennél a gyermekeim édesanyja?"
Mi lenne a reakció?És mi lenne a válaszotok?
(Tudom,hogy egy jó nagy baromnak néznétek a fiút,nem is akarok így próbálkozni,csak kíváncsi vagyok rá.)
15/F
Csak srácként egy gondolat:
Aki fülig szerelmes beléd, annak szinte akármit mondhatsz ami nem bántó/sértő. A többieknél pedig láthatod a reakciókat.
ha csak kívácsiságból akarsz vmi csajozósszövegre reakciót? ennél még a "Szia cica van gazdád?" is jobb
amúgy ahogy én tapasztalom ma nem nayon vannak csajozós szövegek
inkább "cselekszenek" a fiúk
Lehet visszakérdeznék, hogy "lyukasra verted a kezed?"... (aki tudja honnan van a "csajozós szöveg" érti ;))
Amúgy egy olyan társadalomban működhetne, ahol ennyi a cél és szerep egy nőnek, kölykök potyogtatása, ellátása. Igazából lehet, hogy kétségbeesett úristen nekem gyerek kell most rögtön mert felrobban a méhem típusú nőknél be is válhat, csak az nem a te korosztályod.
Amúgy a "szia cica, van gazdád?" :D nagyon epic :D Kíváncsi lennék a srác arcára ha azt válaszolnám, hogy nincs, de szeretnék! ha nem elég hatásos lehet kitérnék a tejlefetyelésre, dorombolásra stb. Minden esetre nekem tetszik. :D (csak van gazdám :3)
Inuyasha pls... xDD
Én megkérdezném hogy "nézel más animéket is?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!