Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek egy srácot, de ő nagyon megutált. Mit tegyek, hogy visszakapjam?
Figyelt kérdés
Még fél éve jártam egy sráccal, de aztán végül ő szakított velem, mert folyton más fiúkkal találkozgattam, féltékeny is volt nagyon. Volt egy rövid időszak, amikor nem kimondottan jártunk, de ő velem akart lenni, mindig mondta, hogy szeret meg hiányzom neki és ugyanúgy találkozgattunk, egész nap beszéltünk, stb. Én viszont összejöttem egy másik sráccal akkor, máig sem tudom, hogy miért. Akkor jó ötletnek tűnt, amolyan "fellángolás" volt. Csak pár napot voltam együtt vele, aztán szakítottunk, de a fiú, akit szeretek (fentebb), már nem akart velem lenni, mert nagyon megharagudott rám, amiért összejöttem mással. Ennek már fél éve, de én változatlanul szeretem őt és nagyon hiányzik, de ő hallani sem akar rólam. Pedig egy társaságban voltunk többször is. Mit tegyek, hogy esetleg újra együtt tudjak vele lenni?2015. dec. 6. 16:11
1/1 anonim válasza:
Elmondhatod neki őszintén mindezt, amit ide leírtál az iránta táplált érzéseiddel együtt, és megkérheted, hogy adjon neked egy utolsó esélyt, de ennél többet nem igazán tudsz tenni szerintem. Ráerőltetni úgyse tudod magad senkire, ha ő teljesen elfordult tőled (amit azért valljunk be, meg lehet érteni), akkor sajnos le kell mondanod róla. A későbbiekre meg talán tanulsz belőle. Ha pedig mégis ad esélyt, akkor ne játszadozz vele (megint), hanem becsüld meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!