Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék, hogy visszakapja...

Mit tehetnék, hogy visszakapjam? (többi lenn)

Figyelt kérdés

Általános 7.osztályában barátkoztam össze a legjobb fiúbarátommal. Mindent megtudtunk beszélni, egyfolytában együtt voltunk, mindent együtt csináltunk. Egymás nyakán lógtunk, puszilgattuk is egymást meg összebújtunk. De egyikőnknek sem volt ez fura, tehát nem gondolt bele egyikőnk se többet ez olyan természetes volt.

Aztán lett egy kapcsolatom gimnáziumban (2 évig), a pasim nagyon féltékeny típus volt, és a legjobb barátomnak is azért volt maga kis élete, így eltávolodtunk, sokszor hiányzott, de ő sem keresett és volt a kapcsolatom így amíg véget nem ért a kapcsolat nem tudatosult bennem mit vesztettem a legjobb barátom elvesztésével..

Aztán teljes véletlenségből, szakítás után pár napra összefutottam ezzel a barátommal az utcán és megkérdezte miújság elkezdtünk beszélgetni, órákig együtt voltunk megbeszéltük mi volt ebben a 2 évben, meg hogy hiányoztunk egymásnak és teljesen ugyanúgy voltunk egymással mint a kapcsolatom előtt. Mintha nem is lett volna ez a 2 év.

De ez csak pár napig tartott, neki dolgai vannak és új élete, lefoglalják a teendői. És annyira érzem, hogy hiányzik és hogy mennyit jelentett nekem, és annyira szükségem lenne rá. Nagyon bánom, hogy eltávolodtunk egymástól és most már nem férek bele az életébe :/

Lehetséges, még hogy visszakapjam őt? Nagyon sokat jelent számomra. Mindig számíthattunk egymásra, és annyira ott volt nekem mindig.

19/L

2015. nov. 5. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer-kétszer írj rá, keresd, és várd ki hogy reagál e. De azt ne várd el tőle, hogy rögtön ő mindent hanyagolva csak veled foglalkozzon. Van élete, változott, változtál. Ugyan olyan soha nem lesz a kapcsolat, hisz már felnőttetek, akkor gyerekek voltatok.
2015. nov. 5. 13:06
 2/5 A kérdező kommentje:
ha írok neki, nem nagyon reagál, mert nem ér rá. de ha találkozunk, olyan velem mint régen. de mégis ha én nem hozom fel akkor nem találkozunk :/
2015. nov. 5. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg olyan élményem van, hogy "véletlenül összefutottunk, jó majd megkereslek", de tapasztalatból megtanultam, hogy ilyenkor nem szabad semmit komolyan venni, mert ha valóban hiányoztunk volna egymásnak, akkor egyébként is kerestük volna a másikat.
2015. nov. 5. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:

"Puszilgattuk egymást hetedikben"

ez nem barátság volt. Amit akart azt nem kapta meg tőled, amit meg te akarsz nyújtani arra meg ő nem kíváncsi. Méghogy legjobb fiúbarát, muhaha.

2015. nov. 5. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:
nem csak hetedikben :D 7.től 10.ig elválaszthatatlanok voltunk, szóval 4 évig. tehát nem arról van szó hogy nem kapta meg amit akart aztán "dobott"
2015. nov. 7. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!