Mit tehetnék, hogy visszakapjam? (többi lenn)
Általános 7.osztályában barátkoztam össze a legjobb fiúbarátommal. Mindent megtudtunk beszélni, egyfolytában együtt voltunk, mindent együtt csináltunk. Egymás nyakán lógtunk, puszilgattuk is egymást meg összebújtunk. De egyikőnknek sem volt ez fura, tehát nem gondolt bele egyikőnk se többet ez olyan természetes volt.
Aztán lett egy kapcsolatom gimnáziumban (2 évig), a pasim nagyon féltékeny típus volt, és a legjobb barátomnak is azért volt maga kis élete, így eltávolodtunk, sokszor hiányzott, de ő sem keresett és volt a kapcsolatom így amíg véget nem ért a kapcsolat nem tudatosult bennem mit vesztettem a legjobb barátom elvesztésével..
Aztán teljes véletlenségből, szakítás után pár napra összefutottam ezzel a barátommal az utcán és megkérdezte miújság elkezdtünk beszélgetni, órákig együtt voltunk megbeszéltük mi volt ebben a 2 évben, meg hogy hiányoztunk egymásnak és teljesen ugyanúgy voltunk egymással mint a kapcsolatom előtt. Mintha nem is lett volna ez a 2 év.
De ez csak pár napig tartott, neki dolgai vannak és új élete, lefoglalják a teendői. És annyira érzem, hogy hiányzik és hogy mennyit jelentett nekem, és annyira szükségem lenne rá. Nagyon bánom, hogy eltávolodtunk egymástól és most már nem férek bele az életébe :/
Lehetséges, még hogy visszakapjam őt? Nagyon sokat jelent számomra. Mindig számíthattunk egymásra, és annyira ott volt nekem mindig.
19/L
"Puszilgattuk egymást hetedikben"
ez nem barátság volt. Amit akart azt nem kapta meg tőled, amit meg te akarsz nyújtani arra meg ő nem kíváncsi. Méghogy legjobb fiúbarát, muhaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!