Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (meleg)
Figyelt kérdés
Beleszerettem a legjobb barátomba. Szinte mindent elmondunk egymasnak megbizunk egymasban. Idén elég furcsán kezdett viselkedni olyan "melegesen".Megfogta a kezem is oda rakta a nadragjahoz es elkezdte vele simogatni a.... O is ezt csinalta velem es hát eléggé felizgatott. Már mondta pár embernek hogy Biszex de o pont az az ember aki imad viccelni es szinte lehetetlen eldonteni hogy viccel vagy komolyan gondolja, raadasul baratnoje is van. Én viszont szerelmes lettem belé és o is csinalja meg a mai napig is ezeket. Ma peldaul belenyult a nadragjaba es eleg erdekes fejjel nezett ram. Én nem értem hogy most akkor mi is van vele. Mit tegyek? Nagyon izgulok meg mindenfelet erzek.2015. dec. 3. 14:27
1/8 A kérdező kommentje:
14F
2015. dec. 3. 14:29
2/8 anonim válasza:
:D megterem a búza a homokban! :D
3/8 anonim válasza:
Hát jó lenne ha nagyon megfontolnád hogy mit csinálsz . Lehet hogy kajak szivat téged és te meg így reagálsz .Mit csinálsz ha mondjuk 18 éves korra meg jön az eszed és egy ilyen dologra kell visza emlékezned . Szerintem ne csinálj semmit .
4/8 anonim válasza:
Először is beszélj vele, hogy ezt most hogy kellene értened, és mit akar tőled. Egyikőtöket sem ismerjük, így nem nagyon tudunk segíteni. Beszéld meg vele a dolgot komolyan, aztán döntsd el magadban, mit érzel. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Megpróbálok vele beszélgetni. De egy full hetero ember akkor sem csinál ilyeneket. Olyan is volt hogy berakta a kezem a gatyajaba... Valamint én 100%-ig biztos vagyok abban hogy biszex vagyok, de semmilyen más fiú nem érdekel csak ő. Olyat is mondott hogy még nem látta soha a...mat és hogy kiváncsi.Elég komoly érzéseim vannak felé. Már akkor izgulok ha csak a közelemben van
2015. dec. 3. 17:09
6/8 anonim válasza:
érdekesek vagytok :D nekem 14 évesen az volt a legnagyobb gondom, hogy mikor tudok a gépen játszani :D és nem érdekelt a szex :D na de mind1...gondold meg, mivel bi és te is, ebből egy alkalmin kívül semmi se lenne.
De ha gondolod priviben beszélhetünk erről részletesen ;)
Ha gondolod irj :)
7/8 anonim válasza:
a kovi alkalomnal csapj le ra es allitsd tenyek ele... amikor csinalja ezt a duginacis dolgot vagy ehez hasonlot akkor kerdedz meg h o meleg/bisex e... h ha igen a valasz,akk beszel vele errol ha szdretne. ha prdig nem akkor kerdezd meg h ha o hetro akkor miert soanal olyat amit a melegek/bisexek szoktak. "a beszelgetest az iranyitja aki kerdez". egyebkent barmi kisulhet ebbol... szo szerint barmi, ezert is nagyon nehez es lehet h pont az ellenkezojet fogja belole kivaltani mint ahogy amugy viselkedne
8/8 anonim válasza:
A 4es válaszolóval értek egyet. beszélj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!