Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Jobb lesz ez idővel? Vagy van még remény?
"és mostanába sokat vezekszünk mert ő szerinte az én hibám mert ő velem akart lenni örökké de én basztam el ugymond mert nem akartam vele összejönni."
És miért veszekedtek? Hiszen igaza van. Te rontottad el, és ezt be is vallottad még a szöveg elején. Akkor miétr is veszekszel vele? Tudod, szerintem jól tette, hogy nem téged választott. Most van egy normális párja, normális kapcsolata, te meg azt szeretnéd hogy szakítson miattad. Egyszer már szakított miattad. Mégpedig veled. Most meg megint szakítania kell mással? 2 hónapig jártatok, mert tovább nem bírtál vele. És a válasz az, hogy hülye voltál? Ezt ezzel nem lehet elintézni. Nem kell se bocsánatot kérned, se semmi. Ezt úgy lehet elintézni, hogy békén hagyod, és nem terheled le azzal, hogy veszekszel vele a te hibáid miatt. Kopj le róla. Elrontottad, és most másodszorra is el akarod rontani.
"mindenkivel bunkó vagyok, mindenkit eltaszítok."
A saját hibád miatt? Ez olyan, mintha valaki a semmiért megverne valakit, aztán a későbbiekben meg azért bunkó mindenkivel, mert fáj az ökle. Na ne szórakozz. Állítsd le magad. Nem csodálkozok, hogy nem akar veled járni. Bunkó vagy, önző, és kegyetlen. És gyerekes. Mert egy felnőtt ember magára haragszik, ha hibázott, és nem a társadalomra, illetve nem vetíti ki azt a többiekre, akik semmiről nem tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!