Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmomdjam neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmomdjam neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Röviden: Van egy srac kb két hónapja ismerem. Nagyon sokat beszéltünk sok volt a közös téma és egyértelműen kölcsönösen megkedveltük egymast. Nagyon kezen fekvő lett volna hogy összejövünk aztán nem igy alakult. Valaki mással jött össze. Ezutan majdnem egy hónapig egyáltalán nem beszéltünk. Nem írt én pedig nem kerestem. Ma viszont talalkoztunk es felrehivott beszélni. Jó fél órát beszéltünk. Elmondta, hogy sajnálja amit tett azonban engem tenyleg kedvel es minden amit eddig mondott igaz volt es nem akart megbántani. Nagyon korrekt volt mindent elmondott. Illetve azt is hogy meg nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra. Mint ami pl velem is lenne mert nem olyan vagyok mint ez az átmeneti barátnője. En nagyon szeretem es becsulok benne hogy ezt elmondta és ahogy elmondta. Rosszul esett meg nagyon szarul voltam de nem tudnék haragudni rá. De nem tudom hogy elmondjam-e ezt neki. Hogy szeretem es az sem érdekelne ha még ennél is nagyobbat csalódnék. Szeretnem kell valakit és igénylem a szeretetet. Sokat jelent nekem es bar nem akar komoly kapcsolatot de ez sem érdekel. Mondta hogy nem akar rossz viszonyban lenni velem és örülne ha barátok lehetnenk. De nekem az keves. Es nem tudom hogy venne ki a dolog magat. Nagyon nyomulás es csak rontanek a helyzetemen vele, vagy inkabb elérnem, hogy o is elkezdjen rám igy gondolni?

2015. okt. 26. 01:56
 1/7 opened paradise ***** válasza:
Engedd el. Örülj,hogy normális volt.
2015. okt. 26. 02:21
 2/7 Kertész Violetta válasza:
nekem mar van pasim es 12 eves vagyok ugy hivjak hogy szentesi Máté.
2015. okt. 26. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Átmeneti barátnő? Ez valami vicc:DDDD Szegény másik csaj.

Ez valami büdös köcsög lehet, de úgy látom, pont összeilletek.

2015. okt. 26. 14:22
 4/7 anonim válasza:
Violetta az nagyon kronkrét válasz azt szeretnem megkérdezni hogy hány évesek vagytok ?
2015. okt. 26. 17:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Na de jó fej emberek vagytok komoylan. :"D Ha tanáccsal nem tudtok ellátni, akkor inkább ne írjatok semmit. Lehet én fogalmaztam rossul az "átmeneti" szót úgy vegyétek, hogy a csaj enyhén szólva mindenkivel összefeküdne, és csak a szexen alapul a kapcsolatuk. Semmilyen érzelmi kötődés nincs köztük. Engem viszont szeret, csak fél belemenni egy komolyabb kapcsolatba amiatt, ahogy a régi barátnőjével szakítottak.
2015. okt. 27. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, akkor mindjárt a csaj a hibás (na nyilván ő is az), és nem a srác, aki csak dugni van egy érzelem mentes kapcsolatban. Most aztán 180 fokos fordulatot változott a véleményem róla!

Eléggé sza.r kifogás, hogy komoly kapcsolatba nem mer kezdeni a volt barátnője miatti szakítás miatt..Ez olyan, mintha nem ennék többet rántott húst, mert egyszer gyomorrontást kaptam tőle..

Gondolkozz már!

2015. okt. 27. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy a srác nem hibás. Sőt. Csupán azt mondom, hogy velem mindig kedves, és nagyon rendes volt, én pedig megszerettem. És ő is engem, az már más kérdés, hogy lehet nem lesz belőle semmi.
2015. okt. 29. 17:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!