Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, most mit tegyek? Többi odalent.
Tehát van egy lány, aki már első óta tetszik, és mivel év elején az egyik legjobb barátom (ki más...) elhívta randizni (persze a lány nemet mondott, mert szerinte még "korai"). Én pedig gyorsan a tettek mezejére léptem, próbáltam megmutatni, hogy én is méltó vagyok rá. Elkezdtem hát neki bókolni, egész évben, igazából én mentem utána, de mégsem küldött el sosem, és facebook-on is sokat beszéltünk. Meg volt egy tanulmányi kirándulás Ópusztaszerre, ahol elég sok dolgot csináltunk kettesben (esetleg egy-egy haver besegítésével hármasban). Igazából év közben is sokat beszélgettünk, de aztán év végén mikor megkérdeztem, hogy ő is így van-e vele, (persze ott voltak a barátai) azt mondta, hogy nem... És ez elég furcsa, mivel már első óta elég félénk volt...akkor most megkérdezném, megéri-e tovább hajtani utána? Merthát igazából nem vagyok az a vonzó srác típus...
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!