Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a legjobb lány barátomba, nem olyan rég szakított a barátjával, mert nem szerette. A srác tudja, hogy mit érzek a lány iránt és elmondta neki...pár napja megkérdezte tőlem, hogy tényleg szeretem-e, nem tagadtam, mert ha már tudja akkor nem változtat sokat. Mosolygott, azóta is többször néz engem, de elkapja a fejét ha észre veszem. Ha velem van, folyton elvörösödik, ha mondok neki valamif, zavarban van. Ha megölelem alig akar elengedi, és amikor megkérdezem hogy mi baja, mindig azt mondja hogy hiányzik neki az exe, de fogadni mernék hogy nem ez a baja, mert szakítás után sose ilyen.. Évek óta barátok vagyunk, de amióta tudja, hogy szeretem teljesen megváltozott2015. nov. 30. 16:33
1/1 anonim válasza:
Szerintem örül neked! Örül,hogy így érzel és zavarban van mivel nem tudja,hogy mit kezdjen a helyzettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!